Kazancımla Bunu Alıcam Ne Kadar Eder

bursalee

Yasaklanmış
Web sitesi
www.tokusgroup.net
46ookx
ARKADASLAR KAZANCIMLA PC ALICAM BİR BAKARMISINIZ

SİZCE ALMALIMIYIM EKRAN KARTI FELAN İYİ GİBİ GELDİ TEK EKSİĞİ SSD Sİ YOK YARDIMCI OLURMUSUNUZ

PC'NİN PİYASA DEGERİ
MSI GE70 2PC-292XTR Apache Intel Core i7 4710HQ 2.5GHz / Fiyatı

BENİM ALICAGIM FİYAT 1000TL

46ookx

piyasa fiyatının 3200 lira olan pcyi nasıl 1000 liraya alıyorsun :D 2.el mi olacak pc?

1000 liraya bulduysan eğer bunu hiç düşünme.
Minimum 3000 Tl lik bir bilgisayar.

Son düzenleme:
hocam 3000TL'ye 32gb ram 4gb ekran kartından ibaret pc alırım ben, bunu artık nasıl aldı etti bilmiyorum ama incelemeden almam kişi istanbul'da ben bursadayım kargo ile gonderince kargo incelettirirmi acaba

Valla bence işini garantiye al günü birlik istanbula git gel, 1000 değil 1100 e almış ol.. İşini sağlama al

hocam 3000TL'ye 32gb ram 4gb ekran kartından ibaret pc alırım ben, bunu artık nasıl aldı etti bilmiyorum ama incelemeden almam kişi istanbul'da ben bursadayım kargo ile gonderince kargo incelettirirmi acaba

JiTeM, yklmzomer, saraclar59, mustyy58, bulut51, yigit1907, t-hack, Mtkn58, MarshallTeach, mavera, çömez, Battal50

Bu laptop olduğundan olabilir mi ?

Bu bilgisayar bu fiyata bedava. 32 gb ram bilgisayarın kaliteli olduğunun bir kanıtı mı ? Veya 4gb ekran kartı olması.

çalıntı pc satmasın sana.

hocam çalıntı olsa garantisi nasıl olur

valla bence işini garantiye al günü birlik istanbula git gel, 1000 değil 1100 e almış ol.. Işini sağlama al

hocam imkanım yok bursaya arkadas birde soyle bir teklif verdi , pitbull kopek bul paranla al ben bursaya gelip kopegi alayım pc ile takas yapalım dedi , sordum kopek 300tl sen 1500 2000tl lik şey vericeksin diye , soyle cevap verdi bizim burda pitbull 3000tl den satılıyor dedi

1000 TLye satıyorsa bana ver numarasını kalkıp arabayla gelip hemen alayım.

hocam imkanım yok bursaya arkadas birde soyle bir teklif verdi , pitbull kopek bul paranla al ben bursaya gelip kopegi alayım pc ile takas yapalım dedi , sordum kopek 300tl sen 1500 2000tl lik şey vericeksin diye , soyle cevap verdi bizim burda pitbull 3000tl den satılıyor dedi

Arkadaş değişik bi arkadaşmış valla, bi sıkıntısı var onun belli :)

bende msi GE70 2OE-201TR var telefon ıcın bu pcyı 1000 liraya hayatta satmam

Arkadaş değişik bi arkadaşmış valla, bi sıkıntısı var onun belli :)

hocam artık anlamadım sıkıntısını ama s5 felan alıcakmıs bayagı bir artist birisine benziyor fotograflarda felan :)

bende msi GE70 2OE-201TR var telefon ıcın bu pcyı 1000 liraya hayatta satmam

dedigim gibi artist birisi benden facebook sayfa begeni , fotograf , abone hilesi felan istedi elimde siteler var deyince yalvarmaya başladı :)

İnternet alısverişlerinde tecrübeli biri olarak şunu söyleyim hocam bu olayla ilgili, görmeden alman riskli pek inandırıcı gelmedi parçalayıp satsa daha avantajlı.

İnternet alısverişlerinde tecrübeli biri olarak şunu söyleyim hocam bu olayla ilgili, görmeden alman riskli pek inandırıcı gelmedi parçalayıp satsa daha avantajlı.

hocam artık birşey diyemiyorum o kadarına sizlerden birisine incelettirsem adma anında alır herhalde pc yi :)

tanıdıklarım var istanbulda ama onlarda işlerini bırakıp gitmezler

sıkışmış telefon mu alcakmış ilginç hocam :)

aynen hocam s5 felan karıstırdı , kendisindede biraz birikmiş parası varmış üzerine laptop u satıp telefon alıcakmıs

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri