Kazancın sonradan düşmesi

ReferXchange

Kayıtlı Üye
Adsense deki youtube kazançlarımı sık kontrol eden bir kişiyim ben.

Bazen çok kısa aralıklarla kontrol ettiğimde bir ilginçlikle karşılaşıyorum:
Mesela bugün dünkü gelir için bir adsense hesabımda 30,23 TL yazıyordu.
bir kaç dakika sonra sayfayı yenileyip tekrar baktığımda 29,55 TL yazdığını gördüm.

Bu tür bir sorunla başka karşılaşan var mı acaba?

Bunun neden olduğunu bilen veya güzel bir tahmini olan var mı?

Adsense deki youtube kazançlarımı sık kontrol eden bir kişiyim ben.

Bazen çok kısa aralıklarla kontrol ettiğimde bir ilginçlikle karşılaşıyorum:
Mesela bugün dünkü gelir için bir adsense hesabımda 30,23 TL yazıyordu.
bir kaç dakika sonra sayfayı yenileyip tekrar baktığımda 29,55 TL yazdığını gördüm.

Bu tür bir sorunla başka karşılaşan var mı acaba?

Bunun neden olduğunu bilen veya güzel bir tahmini olan var mı?

daha önce bende de oldu hocam
ama şimdiye kaadr 1 kere tek karşılaştım böyle bi durumla
muhtemelen geçersiz tık ve benzri bi durumdan dolayıdır

Dün gece gün bittiği halde yarım saat sonra 1 tık eklediler. Bugün az önce baktığımda 15 tık vardı sayfayı yeniledim 14 olmuş.

geri sayım arkadaşlar bunun sebebi incelenen tıklamalar sonradan düşüp birden artabiliyo artık video ınceleme olayı çıktıktan sonra boyle olmaya başladı dıkkatımı çektı ınceledım bende adsensedeki platformlarda bakın aynı anda performans dan bakın farklı cıkıyo boyle olunca ama platformdaki neyse o tık eklenıyo tekrar uc kere ızledım deneyımım bu.

Bazı tıklamaların geçersiz sayıldığı da bir gerçek. Ondan da olabilir.

Ben bu sorunla defalarca karşılaştım.
Benim anlamadığım bir kaç dakika içinde önce geçerli saydıkları tıklamayı nasıl anlayıp geri alıyorlar. bağımsız çalışan bir tık ve geçerlilik sınama algoritması var anladığım kadarıyla.
fonksiyonlardan ilki tıklamayı direkt sayıyor ve sonraki kontrolü yapıp geçersiz sayıyor.
Benim korkum şu: google genel ortalamadan çok fazla sapan TBM si olan tıklamaları ortalamalara çeken bir sistem uyguluyor.
Bir çok arkadaşımız google'ın bunu yapmayacağı vs üzerinde duracaktır. Ama ben bunun kaçak elektrik kullananların cezasının tüm sistemi kullananlara yüklenmesi olarak görüyorum. Bir şekilde cebe atmasa da reklamverenleri korumak adına bunu yapıyor olabilir.
Her durumda mide bulandırıcı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri