Kazancınızı Nasıl Korurdunuz?

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
D

daralll

Guest
ocak 15 de kanalların para kazanması kapandıktan sonra sıfırdan kanallar açtım ve bir kanalım tam anlamıyla rayına oturdu sayılır...ilk videoyu 18 ocak da attım ve 30 ocak a kadar 200 video yükledikten sonra kanal şansıma iyi kazandırmaya başladı ve şu anda günde 150 kazandırmaya başladı.aynı adsenseye bağlı diğer kanallarla birlikte hiç bir kanala video yüklemeye cesaret edemediğimden 2.adsense açıp ona yeni kanal açmaya başladım ama bu kazandıran adseneye bağlı 5-6 kanal var ve bu diğer kanalların buna bir zarar vermesinden çekiniyorum...1 tanesi 2 gün önce sahte flah atılıp kapattırıldı.

siz olsanız ne yapardınız?ay ortası başka adsenseye mi bağlardınız,yoksa diğer kanalları gizler miydiniz?

sonuçta bir kanal 150 getirirken diğer 5 kanal toplamda 10 lira getirmiyordur.
fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...

dostum dikkat et daha fazla kazancam diyip elindekindende olma

Sırf bu yüzden 1 adsense : 1 kanal çalışıyorum :D :D
Sende böyle yapabilirsin her gün pinli adsense parası kazanıyorsun zaten

Konu baltalayanlar her yerde valla ) Sana gelecek olursak daralll
Ben olsam 2. adsenseyi icraate geçirirdim direk. Diğer kanallar 5-10 tl kazandırıyorsa sil hepsini gitsin. 150 tl nin yanında 5 tl nin lafı olmaz ama o 5 tl yüzünden 150 tl lik hesap kapanırsa çok için yanar. O adsenseye bağlı her kanalı sil. O ana kanalın gidebildiği kadar gitsin ömrü bittiğinde o adsenseye tekrar dönüş yaparsın.
Ya da o büyük kanalı bir partnere bağlayabilirsin.
Zoomin.tv yi dene ödemeleri 1 ay geç alıyorsun ama hem daha fazla ödeme alırsın hem de ödeme almakta sıkıntı yaşamazsın. Emin ol o 150 tl 200 ü bulur partner ile ) Başvur kabul ederlerse geçersin.
Şöyle örnek vereyim. Partnerden önce. İzlenim 30k :kazanç 25 dolar. Partnerden sonra izlenim 30k kazanç 35 dolar. %40 lık artış demektir bu.

ocak 15 de kanalların para kazanması kapandıktan sonra sıfırdan kanallar açtım ve bir kanalım tam anlamıyla rayına oturdu sayılır...ilk videoyu 18 ocak da attım ve 30 ocak a kadar 200 video yükledikten sonra kanal şansıma iyi kazandırmaya başladı ve şu anda günde 150 kazandırmaya başladı.aynı adsenseye bağlı diğer kanallarla birlikte hiç bir kanala video yüklemeye cesaret edemediğimden 2.adsense açıp ona yeni kanal açmaya başladım ama bu kazandıran adseneye bağlı 5-6 kanal var ve bu diğer kanalların buna bir zarar vermesinden çekiniyorum...1 tanesi 2 gün önce sahte flah atılıp kapattırıldı.

siz olsanız ne yapardınız?ay ortası başka adsenseye mi bağlardınız,yoksa diğer kanalları gizler miydiniz?

sonuçta bir kanal 150 getirirken diğer 5 kanal toplamda 10 lira getirmiyordur.
fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler...

hocam onlarıda diğer adsense'e geçir 5-10 neyse gelsin gizleyip gelirden olma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri