Kazançlardaki İnanılmaz Düşüş

• Kullanıcı serverus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serverus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim kazançlarım 2-3 kat düşüş yaşadı, bugün resmen dibe vurdu. Aynı sorunu yaşayan var mı?

ben hocam aynı konuyu açacaktım galiba youtube reklam bişeyini mi ne kapatmış yakında da tümm para kazanma kapatılabilirmiş reddit'te okudum

Benimde bugün inanılmaz düşüş var bende de 10 da 1 ine düştü

2 gündür 40-50 tane özgün kanalda videolar izledim , bir tane bile reklam çıkan video görmedim

Özgün kanalda %80' düşüş var o %20 kazanç nerden geliyor onu da bilmiyorum reklam felan yok çünkü

Bununla ilgili dün youtube ekibiyle görüşme yaptım. Kanalımdaki kazancımın günlük 12-14 liradan 2-3 liraya kadar düştüğünü ve reklamların çıkmamasıyla beraber kazancımın neden düşük olduğunu sorduğumda verilen cevap şu

-

"Kanalını ve Adsense hesabını inceledim ve para kazanma özelliğinin etkin olduğunu görüyorum herhangi bir problem görünmüyor.

Gelecek birkaç hafta içinde gelirinde veya reklamlarında dalgalanmalar görüyorsan, bunun nedeni, reklam yayın sistemlerimizde blog postta ve Türkçesi aşağıda tercüme edilmiş ayrıntılarıyla belirtilmiş endişeleri gidermek için reklam sistemlerimizi ince ayarlaması yapmış olmamızdır. Bu rahatsız edici olmakla birlikte, sistemimizi iyileştirmek için mümkün olan en hızlı şekilde çalışıyoruz, böylece reklam verenler platformumuzdan kendilerini daha fazla güvende hissederler ve reklam gelirleri içerik oluşturuculara uzun vadede ulaşmaya devam ediyor.

Youtube reklamveren ve senin gibi Youtube iş ortaklarımızın platformdaki güvenliğini arttırmak için blog postta anlatıldığı gibi bir takım önemli tedbirleri hayata geçiriyor bu yüzden reklamların Youtube kullanıcılarının videolarına yansıması kısa bir süreliğine zaman alacak.

Sabrın ve anlayışın için teşekkür ederim.

Herhangi bir şüphen veya sorun olursa benimle irtibata geçmekten çekinme. Bizim sana yardım için burada bulunduğumuzu unutma.

İyi günler dilerim,

Joe
Google YouTube Team"

Youtube bile inkar ediyorsa ne diyim.

Bununla ilgili dün youtube ekibiyle görüşme yaptım. Kanalımdaki kazancımın günlük 12-14 liradan 2-3 liraya kadar düştüğünü ve reklamların çıkmamasıyla beraber kazancımın neden düşük olduğunu sorduğumda verilen cevap şu

-

"Kanalını ve Adsense hesabını inceledim ve para kazanma özelliğinin etkin olduğunu görüyorum herhangi bir problem görünmüyor.

Gelecek birkaç hafta içinde gelirinde veya reklamlarında dalgalanmalar görüyorsan, bunun nedeni, reklam yayın sistemlerimizde blog postta ve Türkçesi aşağıda tercüme edilmiş ayrıntılarıyla belirtilmiş endişeleri gidermek için reklam sistemlerimizi ince ayarlaması yapmış olmamızdır. Bu rahatsız edici olmakla birlikte, sistemimizi iyileştirmek için mümkün olan en hızlı şekilde çalışıyoruz, böylece reklam verenler platformumuzdan kendilerini daha fazla güvende hissederler ve reklam gelirleri içerik oluşturuculara uzun vadede ulaşmaya devam ediyor.

Youtube reklamveren ve senin gibi Youtube iş ortaklarımızın platformdaki güvenliğini arttırmak için blog postta anlatıldığı gibi bir takım önemli tedbirleri hayata geçiriyor bu yüzden reklamların Youtube kullanıcılarının videolarına yansıması kısa bir süreliğine zaman alacak.

Sabrın ve anlayışın için teşekkür ederim.

Herhangi bir şüphen veya sorun olursa benimle irtibata geçmekten çekinme. Bizim sana yardım için burada bulunduğumuzu unutma.

İyi günler dilerim,

Joe
Google YouTube Team"

Youtube bile inkar ediyorsa ne diyim.

Çok güzel ve ana kaynak tan gelmiş. Bu kadar detaylı cevap vermeleri çok iyi. Bence çok önemli bir paylaşım. Bir süre daha böyle devam edip yakında düzelecek diyor. İnşallah. Bekliyoruz bakalım.

bi süredir forumda bundan başka konuşulan konu yok zaten,tekrar tekrar açmayalım lütfen aynı konuları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri