Kazançlarınızı ne sıklıkta kontrol ediyorsunuz?

Kazançlarınızı ne sıklıkta kontrol ediyorsunuz?

• Her saat

Oy: 0 0,0%
  • Günde birkaç kere

• Haftada birkaç kere

• Ayda birkaç kere

• Ayda bir

• Kullanılan toplam oy
    2

dervegider

Kayıtlı Üye
3 aydır bu işteyim, adsense'e girip bakmadığım gün hiç yoktur, hatta 2 saat aralığını geçmemiştir sanırım bakmam. Dışarıdaysam telefonun sık kullanılanlarından adsense performans raporlarından yine bakıyorum. :)

Siz ne sıklıkta adsense kazancınız ne kadar olmuş diye kontrol ediyorsunuz? Oy kullanmayı unutmayın :)

Düzeltme: Artık adsense yok, analytics güncellendi mi diye bakıyorum artık her gün. :)

Son düzenleme:
Benimki sayım yapmıyor :(

1 aralıkta videom patlamıştı 3 gün boyunca 10 dakikadaki kazancım ne kadar diye kontrol ettim hep :D şu sıralar 3-4 günde bir bakıyorum

Adsense iphone uygulaması sayesinde telefonu elime her aldığımda bakıyorum neredeyse.

Toplam kazançlar
185,71 TL kaç para kesilir kazançımdan ?

---------- Mesaj saat 15:23:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:19:32 civarında gönderildi. ----------

bilgisi olan varsa yazsın 200 tlye az kaldı son 4 günde 200 tlye ulaşabilirmiyim ?

5 adsense var günde 4-5 kere kontrol ediyorum hepsini. Zevkli oluyor :D

Günde En fazla 3 Kere :) bigün videom patlamıştı adsenseden cıkmadım 2 debir f5 yapıyordum :D her f5 yaptıgımda 1-2 tl kazanıyodum :P

İyi bari çok bakan varmış ben mi paragözüm diyordum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri