Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Trend videolar arasına girebildiniz mi hiç ?
kanal spam mı özgün mü hocam ? kanalı alacak kişi kanalı yine yürütebilecek bir kategoride mi ?
Güzel kanal , fiyatta uygun .Hayırlı satışlar hocam
Teşekkürler hocam,
Asıl işim Yazılım, kanal ile fazla ilgilenemiyorum o yüzden satıyorum.
hocam selam, kanal adı ve trafik kaynakları tüm zamanları pm olarak alabilir miyim?
PM Gönderdim hocam
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kanal dili nedir
öncelikle hayırlı satışlar. amacım kesinlikle konuyu baltalamak değil ama sormak istediğim bir sey var.. yorumları okudum fıyatın uygun oldugu yazılmıs alma eğilimide olan arkadaslar var gibi.. her gun 20 lira yazdı varsayalım 9 ayda anca verdiğiniz parayı cıkarıyor. mantıklı biir yatırım mı ? tabi oda kapanmazsa...
özgün olduğunun farkındayım hocam.Kanal özgün.
Eğer gerçekten bu işleri takip ediyorsanız,
Bugüne kadar ben emek ettim, bugünden sonra alan arkadaş kanalın keyfini çıkaracak.
Sizin hesaba göre mantıklı olmayabilir ama alan arkadaş attığı her videoda hem kazanç hem de abone artışını gördükçe bana bir kaç ay içinde teşekkür mesajı atabilir.
...eğer satılırsa alan arkadastan rica 3 ay sonra kanalın durumu hakkında bana yazmasını cok isterim.
evet hocam sizin yonlendirmenizle devam etmesi gerekir mantık olarakama özgün şekilde devam etmek şartıyla değil mi hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.