Kazançlı Kanalın Kapanması Çözüm Denemesi

• Kullanıcı Hash-Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Hash-Ocean

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar aklıma bir yöntem geldi denedim şuan olumlu görünüyor ama kesin bi sonuca varamadım.

Kanalları adsenseye bağlamadan önce adsense başvurusu yapıp onaylandıktan sonra gerçek adsenseme bağladım, 40-70 tl günlük kazancı olan 3 tane kanalım 3 gündür kapanmadı.

Aynı yöntemi deneyecek olan arkadaşlara ihtiyacım var, kanal kapanmaları konusunda +100 tl ye çıkınca günlük kazanç kanalların kapandığı söyleniyor.
Yöntemi deneyip konu altına sonuçları paylaşırmısınız ? Teşekkürler.

Gerçek Adsense'ime boş kanal bile bağlasam 3 gün sonra kapanıyor. O yüzden denemek isterdim ama değmeyeceğini düşünüyorum. Gelişmeleri takip edeceğim, teşekkürler bilgi için.

benim o kadar kazançlı kanalım yok şuan için ama olursa deneyeceğim.

derken , başvuru yaptın onaylandı ama kanalı elindeki farklı bir adsense hesabına bağladın degıl mı ?
bağladığın adsense web mi yt mi ? tokan ilemi bağladın ?

Gerçek Adsense'ime boş kanal bile bağlasam 3 gün sonra kapanıyor. O yüzden denemek isterdim ama değmeyeceğini düşünüyorum. Gelişmeleri takip edeceğim, teşekkürler bilgi için.

muhtemelen spama düşmüşitür

Merhaba arkadaşlar aklıma bir yöntem geldi denedim şuan olumlu görünüyor ama kesin bi sonuca varamadım.

Kanalları adsenseye bağlamadan önce adsense başvurusu yapıp onaylandıktan sonra gerçek adsenseme bağladım, 40-70 tl günlük kazancı olan 3 tane kanalım 3 gündür kapanmadı.

Aynı yöntemi deneyecek olan arkadaşlara ihtiyacım var, kanal kapanmaları konusunda +100 tl ye çıkınca günlük kazanç kanalların kapandığı söyleniyor.
bende 3 hane dolar olmuş 5 gündür ayakta yeni adsenseye bağladım

Alakası yüzde bin YÖK hocam.belki sende tuttu ama bunu istemedende olsa denedim ve 2 günde kapandı.bunun yöntemi yok maalesef keşke keşke keşke olsa ama yok

Bende neredeyse 20 tane kanal gitti aralikta, gunluk kazanci neredeyse 3haneli usd veriyordu, kanallar maksimum 5 gun dayandi, sonra kapandi, en son dun bir kanal actim o da bu gece gitti, sanirim gunluk kazanc 100 dolari falan asiinca kapaniyor kanallar

Bende neredeyse 20 tane kanal gitti aralikta, gunluk kazanci neredeyse 3haneli usd veriyordu, kanallar maksimum 5 gun dayandi, sonra kapandi, en son dun bir kanal actim o da bu gece gitti, sanirim gunluk kazanc 100 dolari falan asiinca kapaniyor kanallar

peki kapanan kanalları alıyor musunuz odemeyı kesınlesıyor mu ?

3 adet kanal bu yöntemle bağladım şuan üçüncü günlerini tamamlıyorlar her gün konuyu editleyip durumlarını yazıcam

kanalların günlük kazançları ;

1.kanal : 40 tl
2.kanal : 70 tl
3.kanal : 35 - 40 tl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri