Kanal Adresi : yalnızca alıcıya
Kanalın abone sayısı : Organik 450+
Toplam video görüntülenme sayısı : 550K+
Hesap Kayıt Tarihi : 6 Ağu 2015
Kanalın dili : İngilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 650+ özel kategori, elle yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : değişken
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Kanal niche sayılabilecek bir kategoride açılmıştır, videoların telif hakkı yoktur, yüklemelerin tamamı vds üzerinden video kaynağından günlük olarak eklenmiştir. Alıcı kişiye kanala ait diğer hesaplar ile birlikte verilecektir.
-Dailymotion Kanalı
-Twitter, Facebook, Instagram Hesabı
-Websitesi
-Videoları otomatik olarak websitesine aktaran eklenti (lisanslı)
-VDS Hesabı (tarayıcıya video kaynakları için bookmark eklenmiştir)
Kanal işleyişi şu şekildedir;
VDS'ye Giriş - Video Kaynak sitesinden video indirme- İndirilen videoların kanala yüklenmesi - Kanal twitter hesabına bağlı olduğu için direkt twitter hesabından ve google+ 'da paylaşılır, twitter üzerinden facebook' hesabında otomatik paylaşılır, websitesinden eklenti vasıtası ile günlük 2 kez kanala eklenen videoları tarar yeni videolar eklendiğinde otomatik olarak siteye ekler.
Kısaca; kanalı alan kişi sadece verdiğim kaynaklardaki günlük videoları kanala yükleyecek, gerisi otomatik olarak hallediyor.
Aylık 1-2 video hit oluyor genelde; videoların hiçbir şekilde telif hakkı yoktur. Bu ay hit olan bir videodan dolayı yüksek kazancı olmuştur. Normalde günlük kazancı 2-5$ arası değişmektedir. Kanalın bağlı bulunduğu Partner BBTV'dir. Kazanç oranı %60'dır. Bu ay toplamda 400$+ kazancı olmuştur. Kesinti ile birlikte 250$+ bir kazanç alıcı kişiye geçecektir. Ekran görüntülerini aşağıda ekledim, Detaylı bir açıklama yaptım. Kanal ismi için veya diğer sorular için sorular sormayınız, gayet açık bir şekilde açıklamasını yaptım, Talip olan arkadaşlar p.m olarak veya skype (serdarfatihgul) üzerinden iletişim kurabilir, Gündüzleri yoğun olduğum için akşam 4'ten sonra genelde online oluyorum.
Kanal Satış Fiyatı: 1600 TL
Ödeme Yolları: AKBANK, T.Finans, Paypal (+%10)

Kanalın abone sayısı : Organik 450+
Toplam video görüntülenme sayısı : 550K+
Hesap Kayıt Tarihi : 6 Ağu 2015
Kanalın dili : İngilizce
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 650+ özel kategori, elle yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : değişken
Kanal Hakkında Ek Bilgi : Kanal niche sayılabilecek bir kategoride açılmıştır, videoların telif hakkı yoktur, yüklemelerin tamamı vds üzerinden video kaynağından günlük olarak eklenmiştir. Alıcı kişiye kanala ait diğer hesaplar ile birlikte verilecektir.
-Dailymotion Kanalı
-Twitter, Facebook, Instagram Hesabı
-Websitesi
-Videoları otomatik olarak websitesine aktaran eklenti (lisanslı)
-VDS Hesabı (tarayıcıya video kaynakları için bookmark eklenmiştir)
Kanal işleyişi şu şekildedir;
VDS'ye Giriş - Video Kaynak sitesinden video indirme- İndirilen videoların kanala yüklenmesi - Kanal twitter hesabına bağlı olduğu için direkt twitter hesabından ve google+ 'da paylaşılır, twitter üzerinden facebook' hesabında otomatik paylaşılır, websitesinden eklenti vasıtası ile günlük 2 kez kanala eklenen videoları tarar yeni videolar eklendiğinde otomatik olarak siteye ekler.
Kısaca; kanalı alan kişi sadece verdiğim kaynaklardaki günlük videoları kanala yükleyecek, gerisi otomatik olarak hallediyor.
Aylık 1-2 video hit oluyor genelde; videoların hiçbir şekilde telif hakkı yoktur. Bu ay hit olan bir videodan dolayı yüksek kazancı olmuştur. Normalde günlük kazancı 2-5$ arası değişmektedir. Kanalın bağlı bulunduğu Partner BBTV'dir. Kazanç oranı %60'dır. Bu ay toplamda 400$+ kazancı olmuştur. Kesinti ile birlikte 250$+ bir kazanç alıcı kişiye geçecektir. Ekran görüntülerini aşağıda ekledim, Detaylı bir açıklama yaptım. Kanal ismi için veya diğer sorular için sorular sormayınız, gayet açık bir şekilde açıklamasını yaptım, Talip olan arkadaşlar p.m olarak veya skype (serdarfatihgul) üzerinden iletişim kurabilir, Gündüzleri yoğun olduğum için akşam 4'ten sonra genelde online oluyorum.
Kanal Satış Fiyatı: 1600 TL
Ödeme Yolları: AKBANK, T.Finans, Paypal (+%10)