Kazançlı zoomin.tv'ye baglı satılık kanal.

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Dante

Kayıtlı Üye
S.Aleyküm
Kanal Hakkında Bilgi : Şimdi arkadaşlar kanal 7 aydır partnerde ve 5 kere ödeme almıştır.Alsa spam falan yapılmamıştır.Kanalda riskli olan veya gereksiz videolar silinmiştir,çok yoktu zaten.Kanala en son 6 ocakta video atılmıştır o tarihten beri hiç video atılmadı.İçinde 110$ para vardır.Bu para kesintiye ugrayacagı için ben 85$'a indiriyorum.Kanal günlük yaklaşık 2 dolar kazandırıyo 1,5$ altına düşmüyo,3 lere geldiğide oluyo.Kanalda şöyle bişe oldu bugün bir uzun videom 15k da eşleşen almıştı ve 15$ para kazandırmıştı. Bgbm 6'84 idi(Yanlış anlamayın bgbm para kazandıran görüntülenmeyle hesaplanır 15k ile çarpıp neden bu kadar kazandırmadı demeyin :D).Zaten resimde de göstericem.Şimdi bu videodaki eşleşen gitti şuan video 250K da ve hergün 2,5-3,5 K izleniyo.Benim acelem yok almayan olsada video kazandıracak alan olsada video kazandıracak ama ben satmak istiyorum ilgilenemiyorum elime toplu para geçmesini istiyorum.Yani bunları göz önünde bulundurup birde kanal fiyatı koyarak fiyatı belirledim.Begenen olur begenmeyen olur herkesin kendi fikri fiyatı begenmeyen baltalayıcı yorumlar yapmazsa sevinirim.Birde kanal 3 aylık kazanç üzerinden fiyatlandırılmıştır.Ciddi alıcılar ulaşırsa sevinirim.

Kanalın abone sayısı : 425
Toplam video görüntülenme sayısı : 615.639
Kanalın dili : Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 42 - karışık
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır

Fiyat : Beyler skype'ten birkaç tanıdıgım fazla fiyata koydugumu biraz indirmem gerektiğini söyledi. Bende o zaman teklif usulüyle satıyım dedim. Teklifi olan varsa pm yada skype'ten yazsın lütfen :) Aşagıdaki fiyat geçerli değildir.

Fiyat Hesaplama
2$x30+30+30 gün=180$
kanalın içindeki para=110$ ama kesintiye ugrayınca 85$
kanalın kendi fiyatıda şöyle olsa=50$
Birde arkadaşlar uzun video var günlük 2,5-3,5k izlenim alıyo bunun 2k sı para kazandıran görüntülenme olsa hadi BGBM 6 değilde 5 olsa günlük 10$ para yapar bunu 3 değilde 2 ayla çarpsam=600$

180+85+50+600=Fiyat : 915$

Evet arkadaşlar böyle bi fiyat çıktı ortaya gördüğünüz gibi satılmazsa beklicem. Baktım 250k lık uzun video daha iyi para getiriyo 10 gün bekler fiyatı yükseltirim duruma göre ama kazandıracagından eminim.Tekrar diyorum almayan veya fiyatı begenmeyenler düzgünbi dille derse sevinirim boşuna konuyu baltalamayalım.Forumda allaha şükür hiçbi yanlışımız olmadı güvenip güvenmemek size kalmış ticaret yaptıgım kişiler oldu kanal sattım adsense sattım hiçbi sorun olmadı allaha şükür.Neyse çok uzattım ilgilenen olursa pm yada skype'tan yazabilirse sevinirim.

Resimler :

Hayırlı satışlar kardeşim,

Rica etsem bana anlamadığım şu kısmı tekrar açarak anlatabilirmisin acaba?

''Birde arkadaşlar uzun video var günlük 2,5-3,5k izlenim alıyo bunun 2k sı para kazandıran görüntülenme olsa hadi BGBM 6 değilde 5 olsa günlük 10$ para yapar bunu 3 değilde 2 ayla çarpsam=600$''

Bu arada alıcı değilim , inceledim kafama takılan noktayı sormak istedim.
Kanal iyi bir partnerde ödeme konusunda problem olacağını sanmıyorum , zoomin de kendi kanallarım var belirtilen tarihte ödemeler yatar.

Hayırlı satışlar kardeşim,

Rica etsem bana anlamadığım şu kısmı tekrar açarak anlatabilirmisin acaba?

''Birde arkadaşlar uzun video var günlük 2,5-3,5k izlenim alıyo bunun 2k sı para kazandıran görüntülenme olsa hadi BGBM 6 değilde 5 olsa günlük 10$ para yapar bunu 3 değilde 2 ayla çarpsam=600$''

Bu arada alıcı değilim , inceledim kafama takılan noktayı sormak istedim.
Kanal iyi bir partnerde ödeme konusunda problem olacağını sanmıyorum , zoomin de kendi kanallarım var belirtilen tarihte ödemeler yatar.

Şimdi partnerler görüntülenmeye değil ''para kazandıran görüntülenme'' ye para veriyo.Mesela senin video 10,000 izlendi ama 6,000 para kazandıran görüntülenme var.BGBM'de 3 olsun . 6,000x3=18,000 gibi bişey veriyo.Bende bu hesaplamayla videonun 2 aylık kazancını fiyata ekledim :) İnşallah açıklayıcı olmuştur :)

Şimdi partnerler görüntülenmeye değil ''para kazandıran görüntülenme'' ye para veriyo.Mesela senin video 10,000 izlendi ama 6,000 para kazandıran görüntülenme var.BGBM'de 3 olsun . 6,000x3=18,000 gibi bişey veriyo.Bende bu hesaplamayla videonun 2 aylık kazancını fiyata ekledim :) İnşallah açıklayıcı olmuştur :)

Teşekkürler hocam anlaşıldı :)

Arkadaşlar skype'ten birkaç tanıdıgım fazla fiyata koydugumu biraz indirmem gerektiğini söyledi. Bende o zaman teklif usulüyle satıyım dedim. Teklifi olan varsa pm yada skype'ten yazsın lütfen :) Hertürlü teklife açığım ama 200-300TL ile gelmeyin:)

Aklınızdaki son fiyatı ve iletişim bilgilerinizi pm atarmısınız ben 2 gündür kanal ve site arıyorum ama hala bulamadım verdiğiniz fiyat kafama yatarsa hemen alacağım.

Aklınızdaki son fiyatı ve iletişim bilgilerinizi pm atarmısınız ben 2 gündür kanal ve site arıyorum ama hala bulamadım verdiğiniz fiyat kafama yatarsa hemen alacağım.

Pm atıldı.

---------- Mesaj saat 00:54:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:11:17 civarında gönderildi. ----------

Satış devam ediyo tekliflerinizi pm ve skype'tan yazabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri