Kazançsız backlink kanal alınacaktır ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
D

Dean

Guest
kazanç olmasına gerek yok arkadaşlar olmasında zaten, özgün kanalım için kullanacağım, genelde bu iş yapanlar bilir peppa ile kasarlar aboneli backlink kanalları, o tarz kanalı olan başka çizgi filmde olabilir farketmez , ama küçük kanal aramıyorum son 48 saat yine en kötü 400 500k izlenime sahip olan kanal satacak varsa , konuşalım. uçuk rakam vereceklere hiç cevap vermem. forumdaki aktif ve eski üyelerden almayı yeğlerim

Saatlik 10 20k arasi gunluk 200k izlenim alan para kazanmasi kapali cocuklara yonelik icerik 5k abone isini gorurmu :D fiyat 1500 dolar

Saatlik izlenim 25k'ya kadar çıktı :D Fiyat 1750 Dolar :D [MENTION=8951]Dean[/MENTION]

ortalama bütçe nedir pm atar mısın?
Ona göre adsense kapanmış kanalları tarayım yada taramayım :)

ortalama bütçe nedir pm atar mısın?
Ona göre adsense kapanmış kanalları tarayım yada taramayım :)

ortalama bütçe, piyasasını bilmiyorum ki hiç bu kanalların az yada çok derim yanlış olur :/ bilen arkadaşlar daha önce saatış yapanlar yazarsa kafada bişeyler şekillenir

ortalama bütçe, piyasasını bilmiyorum ki hiç bu kanalların az yada çok derim yanlış olur :/ bilen arkadaşlar daha önce saatış yapanlar yazarsa kafada bişeyler şekillenir

Adsense banlanan ve bu yüzden parası kapanan kanallar bir türlü kapanmıyor. Yani yıllardır açık olan kanallar vardı, geçenlerde sadece gördüğümde moralim bozuluyor diye sildim attım kanalları. Aynı videoları spamladığımda dünya geneli veriyor. Yine bir bakayım excel yedeği varsa url lerini atarım sana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri