Kazandığımız Paradan Daha Fazla Kesinleşir Mi ?

• Kullanıcı Burkayka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Burkayka

Kayıtlı Üye
İçerik barındırıcı adsenede de ki kazandığımız paradan daha fazla para kesinleşir mi ?

Mesela içerik barındırıcıda kazandığımız para 10 lira ise 20 lira kesinleşir mi ?

geçen haziran ayında böyle olmuştu bana.

google napacağı belli olmaz, bana hiç denk gelmedi ama forumda çok gördüm

Sırf sana olmadı çok gördüm forumda bunu yaşayan ama sebebi kesin olarak biliniyor mu bilmiyorum :D Bazıları tıklanan reklamdan ürün satışı olursa pay alıyorsun diyor bazıları bizden alıp size veriyor diyor :D :D

Bir defa bana da oldu , kazanılan miktardan 300 lira daha fazla kesinleşdi

Herkese 1 defa olmuş sanırım 2. kere olan var mı :D

Tıklanan reklamdan ürün satışı vb. olursa guugıl bunu size yansıtıyor, forumda örnekleri mevcuttu sanırım.

300 görüp 250 kesinleşiyorsa 300 görünüp 350 de kesinleşebilir normaldir

60 alacaktım 770 kesinleşti :D ama 770'i de alamıcam adsense gidecek gidemiyor :) Önceden 800 kesinlişecekti 2000 kusur kesinleşti ve aldık.

millet fazla alıyor bende 1k kessse güzel olur diyom adsenseye :D şaka gibi ya :D

hocam tek adsense mi var yoksa 2 tane mi .

2 tane vardı hocam. Bunlar ayrı ayrı zaman aralıklarında olan olaylar. Adsenseyi bıraktım ve artık bir daha kullanmak istemiyorum.

1500 tl fazla verse ne olacak ki geçen 2 adsenseyi banlayarak kat kat fazlasını aldı.

2 tane vardı hocam. Bunlar ayrı ayrı zaman aralıklarında olan olaylar. Adsenseyi bıraktım ve artık bir daha kullanmak istemiyorum.

1500 tl fazla verse ne olacak ki geçen 2 adsenseyi banlayarak kat kat fazlasını aldı.

hmm 1 adsenseye 1 ,diğer adsense ye 1 olarak vermiştir belki. spam mı yapıyodunuz. ben manuel çalışıyorum. sıkıntı olmaz heralde.

hmm 1 adsenseye 1 ,diğer adsense ye 1 olarak vermiştir belki. spam mı yapıyodunuz. ben manuel çalışıyorum. sıkıntı olmaz heralde.

Tamamen özgündü hocam :) bir oyun kanalı ve günlük 100k izlenimi geçiyor şuan ve boşta para kazanması adsenseden gitti siz düşünün artık..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri