Kazanmak için 15 dk yeter

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Bu konu yeni başlayan arkadaşlara fikir vermesi açısından açıldı.Forum sitesinde kazanç ekranlarını paylaşmak yasak olduğundan aylık kazandığım miktarı veremiyorum.Ancak size uyguladığım yöntemlerden biriyle ilgili bir video sunacağım. arkadaşlar bu videoyu 15 dakikada hazırladım. Görüntü kalitesiyle şununla bununla uğraşmadım. Şu haliyle inanın bana çok kısa sürede binlerce izlenim alacak. Nereden mi biliyorum ? Çünkü ben aylardır bu yöntemi uyguluyorum ve sürekli risksiz para kazanıyorum.Ancak şunu da söyleyeyim eğer abonenizin ve izlenimlerinizin çok daha fazla olmasını istiyorsanız daha kaliteli işler çıkarmalısınız. Bu video sadece size fikir versin diye tarafımca hazırlandı. Görüntüleri birleştirip yayınlayın ve mucizeyi görün.Aylık 4 haneli kazanan bir kişi olarak verdiğim bu tavsiyeyi uygulamanızı size öneririm.

New Cars Show 2014 - YouTube

Arkadaşlar ben sadece size fikir olarak bunu verdim. Siz kendinize göre geliştirebilirsiniz.Şunu belirteyim Araba tutar mı demeyin en çok aranan 3 kategoriden birisi ve youtube her ay milyarlarca izlenim alıyor. siz beni dinleyin bu kategoriyi ihmal etmeyin..

Son düzenleme:
Araba kategorisi en az izlenen kategori ama tbmsi yüksek.İsteyen denesin.

Arkadaşlar merhaba. Bu konu yeni başlayan arkadaşlara fikir vermesi açısından açıldı.Forum sitesinde kazanç ekranlarını paylaşmak yasak olduğundan aylık kazandığım miktarı veremiyorum.Ancak size uyguladığım yöntemlerden biriyle ilgili bir video sunacağım. arkadaşlar bu videoyu 15 dakikada hazırladım. Görüntü kalitesiyle şununla bununla uğraşmadım. Şu haliyle inanın bana çok kısa sürede binlerce izlenim alacak. Nereden mi biliyorum ? Çünkü ben aylardır bu yöntemi uyguluyorum ve sürekli risksiz para kazanıyorum.Ancak şunu da söyleyeyim eğer abonenizin ve izlenimlerinizin çok daha fazla olmasını istiyorsanız daha kaliteli işler çıkarmalısınız. Bu video sadece size fikir versin diye tarafımca hazırlandı. Görüntüleri birleştirip yayınlayın ve mucizeyi görün.Aylık 4 haneli kazanan bir kişi olarak verdiğim bu tavsiyeyi uygulamanızı size öneririm.

New Cars Show 2014 - YouTube

Arkadaşlar ben sadece size fikir olarak bunu verdim. Siz kendinize göre geliştirebilirsiniz.Şunu belirteyim Araba tutar mı demeyin en çok aranan 3 kategoriden birisi ve youtube her ay milyarlarca izlenim alıyor. siz beni dinleyin bu kategoriyi ihmal etmeyin..
kanalda sanat için yiyişmek diye bir şey gördüm sanki

nasıl binlerce izlenim alıyor ve kac tane bundan yapmak lazım 4 haneli kazanmak icin ? partnermi adsensemi bu ?

Videonuzun binlerce izlenim alacağını öngörmesem de arkadaş iyi bi taktik vermiş... Yt den indirip direk yt ye atmak yerine 5-10 videoyu kesip biçip adam gibi bir video yaparsanız KAZANIRSINIZ

Videoları birleştirdin diye telif geliyormu ? Dört haneli rakama çıkmak için kaç ay ve kaç kanal ve video ile başardın bu işi ve günlük kaç saat çalıştın ? Teşekkürler bu arada çoğu arkadaşa ilham olucaktır konu. :)

Bende bu kategoride baska taktik vereyim. Araba videolari ile ilgili kanal kurmak isteyenler, baska dilde araba kanali bulup bunlarin basina intro ekleyerek o sekilde yayin yapabilirler. Direk böyle popüler kanallardan cekmeyin. (bir süre sonra eslesen geliyor)
Örnegin balkan dillerinde bir araba kanali bulun ve o videolarin basliklarini ingilizce, ispanyolca yada baska bil dilde kanal kurarak degistirip paylasin. O sekilde bir süre sonra iyi kötü izlenim saglaniliyor. Bu tamamen böyle icerigi kendisi olusturmak istemeyenler icin söylenmis bir yöntemdir.

o kadar çok araba videosu ekledim 1 kuruş bile kazandırmadı. Size bol kazançlar diliyorum. Özelden bana kazançlarınızı gönderbilir misiniz? Biraz şevke gelip tekrardan kazanmak istiyorum da :)

Bende bu kategoride baska taktik vereyim. Araba videolari ile ilgili kanal kurmak isteyenler, baska dilde araba kanali bulup bunlarin basina intro ekleyerek o sekilde yayin yapabilirler. Direk böyle popüler kanallardan cekmeyin. (bir süre sonra eslesen geliyor)
Örnegin balkan dillerinde bir araba kanali bulun ve o videolarin basliklarini ingilizce, ispanyolca yada baska bil dilde kanal kurarak degistirip paylasin. O sekilde bir süre sonra iyi kötü izlenim saglaniliyor. Bu tamamen böyle icerigi kendisi olusturmak istemeyenler icin söylenmis bir yöntemdir.

yeni başlayan arkadaşlara faydası olacaktır.

Videoları birleştirsen de herhangi bir videodan eşleşen gelebilir.

Videoları birleştirsen de herhangi bir videodan eşleşen gelebilir.

Şuana kadar ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Tabii birleştirdiğin videoya göre de değişir. Bu işle o kadar içli dışlıyım ki neredeyse telif atacak video yada kanalı hissetmeye başladım :)

sadece boş bi şekilde kazanç paylaşımı yasak.. eğer bi taktik gösteriyor ve bilgi veriyorsan, bunu kazançlarını konuya ekleyerek gösterebilirsin.. yani bu durumda kazançlarını konuya ekleyebilirsin diye biliyorum.

sadece boş bi şekilde kazanç paylaşımı yasak.. eğer bi taktik gösteriyor ve bilgi veriyorsan, bunu kazançlarını konuya ekleyerek gösterebilirsin.. yani bu durumda kazançlarını konuya ekleyebilirsin diye biliyorum.

Peki benim yaptığım taktik göstermek değil mi ? Eğer sen bu yöntemi biliyorsan yorum yapmana gerek yoktu. Ben konunun başında yeni başlayan arkadaşlar için açıldığını söylemiştim. Konuyu okumadan yorum yapmışsın.Ayrıca ana kanallarımı buradan paylaşmamı beklemiyorsun herhalde ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri