Kazanmak İstiyorum. Yol Gösterirmisiniz?

Gamerali

Kayıtlı Üye
Merhaba benim 2 kanalım var biri 7 aylık 55 abone 50 video 1.740 izlenmelik özgün gameplay kanalı(maker studios ile partner (c.tesi den beri) dashboard da sorun çıktı nese) bide karışık bi kanalım var 3 günlük 5 aboneli 7 videolu yaklaşık 350-400 izlenmeli (cnations partnerli) (bu kanal için ayırdığım(indirdiğim) 45-50 video var (5-50 saniyelik) ama açıkcası bide spam kanalı açmayı düşünüyom hangi kategoride olmalı , adsenseye mi yoksa partnere mi başvuriyim ? Yardımcı olucak varmı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam çizgi film emek istiyor ama kanal kısa sürede kapanıyor diye dendi bana

Dostum emeksiz para kazanılmıyor ki kapansın sen acıcaksın o kapatıcak sen acıcaksın bu işin kuralı bu

Para herkese lazım böyle konu açmak normal bir şey olsa forum bu konulardan geçilmez. Araştırsan bulacaksın zaten işine yarar bişeyler

Şu konular yönetim onayından geçip genele alınsa ne güzel olurdu böyle çöp konular görmekten kurtulurduk.

Dostum emeksiz para kazanılmıyor ki kapansın sen acıcaksın o kapatıcak sen acıcaksın bu işin kuralı bu

Hocam tabii ki biliyom emeksiz olmadığını ama ben yeni bi kanalı partnere sokmak uzun sürer diye diyorum mesela bugün tüm gün internet dowload manager ı kullandım facebook da gördüğüm komik videoları indirdim karışık kategori kanalım içn

Merhaba benim 2 kanalım var biri 7 aylık 55 abone 50 video 1.740 izlenmelik özgün gameplay kanalı(maker studios ile partner (c.tesi den beri) dashboard da sorun çıktı nese) bide karışık bi kanalım var 3 günlük 5 aboneli 7 videolu yaklaşık 350-400 izlenmeli (cnations partnerli) (bu kanal için ayırdığım(indirdiğim) 45-50 video var (5-50 saniyelik) ama açıkcası bide spam kanalı açmayı düşünüyom hangi kategoride olmalı , adsenseye mi yoksa partnere mi başvuriyim ? Yardımcı olucak varmı?

yt işini bırak git biyerde garonluk vb yap karşdeim.....7 ayda 1740 izlenim aldıysan bırak boşver bu işleri....veyadaaaa bu forumu oku ...yemek ye su iç bu forumu oku...not al....sadece 1 ayını buna ayır...bak bakaım neler buluyorsun neler....aaaaah ah bu gençler yokmu öldürüyorlar beni :)

hazıra konmak yerine forumu okusanız keşke.

Okumadım mı sanıyosunuz hocam ? 1-1,5 haftadır telefondan okuyabildiğim kadar okudum ama spam kanal için kategori önerisine rastlamadım o yüzden sordum neyse anlaşılan pro lar, nooblara laf atmaya gelmeye başladı anlaşılan kendi yolumuzu kendimiz çizcez

yt işini bırak git biyerde garonluk vb yap karşdeim.....7 ayda 1740 izlenim aldıysan bırak boşver bu işleri....veyadaaaa bu forumu oku ...yemek ye su iç bu forumu oku...not al....sadece 1 ayını buna ayır...bak bakaım neler buluyorsun neler....aaaaah ah bu gençler yokmu öldürüyorlar beni :)

1- kanal gameplay kanalı
2- teog ve sınavlardan dolayı bi süre ara verdik
3- 50 video var(8-9 u duyuru)

Hocam tabii ki biliyom emeksiz olmadığını ama ben yeni bi kanalı partnere sokmak uzun sürer diye diyorum mesela bugün tüm gün internet dowload manager ı kullandım facebook da gördüğüm komik videoları indirdim karışık kategori kanalım içn

Böyle parami kazancagini sandin. Bi b. sinek ucurdugu yok bu gencligin.

Serkan abinin açtıgı konular hayla dim dik ayakta hocam okuyun herşey net degil üstü kapalı anlatım var zaten biraz youtubeye gönül vermıssen hiç zorlanmadan herşeyi anlarsın

Böyle parami kazancagini sandin. Bi b. sinek ucurdugu yok bu gencligin.

Açıkcası kanalın 5. Videosu o indirdiğim videoları(çoğu 5-30 sn) birleştirip intro - outtı ekleyip yükledim ve 3 günde 102 izlenme almış diğeri ise; çoğu 5-30 sn olan indirdiğim videoları birleştirip intro - outro ekleyip saat 22:00 gibi yükledim ve şuan 35 izlenme açıkcası gameplay kanalıma günde 30-40 izlenme geliyoken bu kanalım için gayet iyi bence

hazıra konmak yerine forumu okusanız keşke.

hocam özgüne geçen arkadaşlar son günlerde sağolsun kategorilerin en ufak ayrıntısına kadar paylaştığı için haliyle yeni başlayanlarda hiç araştırmadan tüketme yolunu seçiyor.

elimde 4 genel 7 alt kategori var bu kategorileri bulup tutturabilmek için sanırım 400 e yakın hesabım gitti.

şimdiki youtuberler çok şanslı

Gitmeyen arabaya el atın der gibi bu nasıl konu başlığı arkadaş. Başlıkta sorununu anlatırsan daha aydınlatıcı olur.

Mobilim başlığı değiştiremedim

Okumadım mı sanıyosunuz hocam ? 1-1,5 haftadır telefondan okuyabildiğim kadar okudum ama spam kanal için kategori önerisine rastlamadım o yüzden sordum neyse anlaşılan pro lar, nooblara laf atmaya gelmeye başladı anlaşılan kendi yolumuzu kendimiz çizcez

Youtube'ye baslar baslamaz yüksek kazanc saglamak biraz sans isi. Fakat forumu iyi inceleyip ve sonrasinda kategorileri kesfettiginizde kazanclari farkedeceksiniz. Kategorilerin hepsini gezin ve iyi analiz yapin, Sonrasinda yüklenin. SIkilmadan ve bu isi birakmadan calisirsaniz her zaman kazanirsiniz. Cok iyi tutar kazanan bir cok arkadas, ortalama 3-4 ay sonra yüksek kazanclara ulasti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri