Kazanmaya İhtiyacı Olan

Mirzabey

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.m-kmakina.com
Selam aleykum abilerim ve kardeşlerim.Allahın izniyle haber sitemizi actık denemesini yaptık günlük 40-50 bin hiti gördük.Şimdi eksikelrimizi tamamlayaıp bayramdan sonra tam takır yola devam edeceğiz.Aslında ben kendim youtubeden günlük 5-30 dolar kazanıyordum bu haber sitesi sayesinde biraz etki yaptı ama normal adsenseden de kazanıyorum ac gözlü olmamak lazım :)
O yüzden iki kişiyi siteye alacağıız inşallah.Bu iki kişi özellikle gercekten kazanmaya ihtiyacı olan kişi olursa sevinirim.Sadece yapacakalrı su kanalalrına video yüklücekelr ve bana verecekler.Fakat tek temennim özgün acıklamalar girerek olsun cünkü siteyi biz o sistemle devam ettircez özgün oalcak.Bu yüzden videoalrınız hakkında kısa bir özgün yazıda yazarsanız sevinirim cünkü benim özgünleştircek vaktim olmıyacak sanırım.Bu sayede videoalrınız ana sayfadada olacagından izlenmeler artacak ilgimizi ceken videoalrı ise 2 milyon yakın kişiye reklam ettircez.Yani size günlük cok kazanrıcaz demmiyorum ama yinede 3-10 izlenme saglarım...
Bu sekilde razı olan varsa şimdiden alacagız.

pm den skype adresinizi bi atarsanız konuşabilirz..

Bir nevi hem editörlük işi olacak hem de video yükleyen arkadaş kazanacak güzel fikir.

video yüklerim sıkılmadan usanmadan skype pm den verırsen suan canlı bı sekılde konusabılırız biraz farklı yorumlarda atarım öyle cok yuksek gelir zaten beklemıyorum 3$ dahi razıyım yani akmasada damlar..

Şöyle diyelim
Normalde kendi haber kanalına video yükleyen arkadaşlar özgün açıklama olması kaydıyla size içerik sağlamış,kendi adsensesinden kazanmış,sizin vereceğiniz ücreti almış,hem de bedavaya videolarını imlemiş olacak...
Doğru mudur?
Daha düzenli açıklama yaparsanız arkadaşlar ne yapacağı konusunda kesin bir bilgiye sahip olur.

[MENTION=1639]Mirzabey[/MENTION] hocam pm attım bakarmısın lütfen

Şöyle diyelim
Normalde kendi haber kanalına video yükleyen arkadaşlar özgün açıklama olması kaydıyla size içerik sağlamış,kendi adsensesinden kazanmış,sizin vereceğiniz ücreti almış,hem de bedavaya videolarını imlemiş olacak...
Doğru mudur?
Daha düzenli açıklama yaparsanız arkadaşlar ne yapacağı konusunda kesin bir bilgiye sahip olur.

Aynen bu sekilde hocam bizde dediğim gibi elimizden geldiğimizce sayfalara atıp daha cok izlenim akzandırmaya calıscaz atıyorum benim öyle yaptıgım videolar en az iki bin izlennme alır o gün sonrasını pek takip etmiyorum

Mirzabeyle görüştüm,beraber çalışmasanız bile mutlaka tanışmanızı öneriyorum.Bu devirde böyle düşüncelere sahip insan bulmak gerçekten zor.

Herkesden Allah razı olsun.Şuan gerekli sayıyı aldım hatta gönül kırılmasın diye fazladan aldım ama inşlallah bir gün daha cok büyürse sitemiz daha fazla alacamm farklı konulardada...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri