Kedi çimentoya bulanmış

kiltuy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Şu anda evimin bahçesinde gözlerini çimentodan dolayı açamayan ve üzerine bulanmış olan çimentondan dolayı yürüyemeyen bi kedi var. Bilmiyorum nasıl oldu, kimsenin günahını almak istemiyorum o yüzden fazla kurcalamıycam bu kısmı şimdilik.

Hayvan çok zor yürüyor ve dediğim gibi gözlerini açamıyor. Bi havluyu ılık su ile ıslatıp silmeye çalıştım ama kedi sürekli kaçmaya çalışıyor ve daha da acı veriyor bu hayvana sanırım. Eve almak istiyorum ama nafile, kaçmaya çalışıyor çok yavaş hareketler ile.

Ben ne yapabilirim bu durumda?

İçim parçalanıyo şu anda. Bildiğiniz taş kesilmiş hayvan ve bi şey de yapamıyorum çünkü korkuyor.

Bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

ne yapacagın konusunda fikrim yok ama ona bunu yapanlar için çok iyi fikirlerim var ama forum kuralları :( :( :(

Bence geceyi geçirmesi için bi yerlere kapat. Yarın ilk işin bi veterinere veya hayvan barınağına götürmek olmalı. Eğer çimento kurumuşsa senin yapabilecegin müdahaleler kısıtlı.

Bu arada kasıtlı yapılma ihtimali illaki var. Ama çevrenizde bir inşaat harfiyat çalışması varsa kedi kendiside düşmüş olabilir.

Merhaba arkadaşlar.

Şu anda evimin bahçesinde gözlerini çimentodan dolayı açamayan ve üzerine bulanmış olan çimentondan dolayı yürüyemeyen bi kedi var. Bilmiyorum nasıl oldu, kimsenin günahını almak istemiyorum o yüzden fazla kurcalamıycam bu kısmı şimdilik.

Hayvan çok zor yürüyor ve dediğim gibi gözlerini açamıyor. Bi havluyu ılık su ile ıslatıp silmeye çalıştım ama kedi sürekli kaçmaya çalışıyor ve daha da acı veriyor bu hayvana sanırım. Eve almak istiyorum ama nafile, kaçmaya çalışıyor çok yavaş hareketler ile.

Ben ne yapabilirim bu durumda?

İçim parçalanıyo şu anda. Bildiğiniz taş kesilmiş hayvan ve bi şey de yapamıyorum çünkü korkuyor.

Bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

Yazık hayvana :(

Bu saatte veterinerlerden ya da belediyenin ilgili birimlerinden yardım alamazsın sanırım. Eve alman şart heralde öncelikle. Toz çimentoysa seri şekilde ılık suyla yıkayabilirsen iyi olur gibi. Ama komple betonlaşmasın kedi :confused:

Yazık olmuş, sözlük hesapların varsa duyurularında yaz belki yardım eden biri çıkar.

Veterinere götür diyeceğim ama veteriner ne yapsın çimento bu nasıl çözülür edilir off. Şu mesajı okuyunca kedime sarılasım geldi vesselam. Bence hayvana bir şey olursa ara haber ajanslarını anında damlarlar yarın konunun takipçisi olun olayda kasıt olabilir.

Son düzenleme:
Biraz önce ılık sütün içine az bi miktar yulaf ezmesi attım. Yattığı yerden geldi yemeye başladı. Sonra tekrar bahçede bulduğu kuytu yerde döndü.

En azından ilk başta gördüğüm durumundan daha iyiydi. Yarına çok daha iyi olur umarım.

Ve evet. Dediğim gibi kedinin bi şekilde çimentoya bulandığı ihtimaline inanmak istiyorum. Uyanınca iyice sorup, soruşturucam olayı.

Eve alabilseydim içim daha rahat edicekti ama sonuçta bahçeye kimse elini kolunu sallayarak giremez. O yönden de bi şekilde içim rahat.

Yarın (sabah da oldu ama) ola, hayrola.

hocam canice gelebilir ama veterinerde bişi yapamassa söyleyin uyutsun hayvanı.

Biraz önce ılık sütün içine az bi miktar yulaf ezmesi attım. Yattığı yerden geldi yemeye başladı. Sonra tekrar bahçede bulduğu kuytu yerde döndü.

En azından ilk başta gördüğüm durumundan daha iyiydi. Yarına çok daha iyi olur umarım.

Ve evet. Dediğim gibi kedinin bi şekilde çimentoya bulandığı ihtimaline inanmak istiyorum. Uyanınca iyice sorup, soruşturucam olayı.

Eve alabilseydim içim daha rahat edicekti ama sonuçta bahçeye kimse elini kolunu sallayarak giremez. O yönden de bi şekilde içim rahat.

Yarın (sabah da oldu ama) ola, hayrola.

Noldu hocam merak ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri