Kedi kesen cocuğun yüzüne topluluk ihtarı yedim o cocuğu bulun bana

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ya arkadaşım sen anlamakta güçlük çekiyorsun galiba. Tamam herkes kabul ediyor zaten kediyi vicdansız bir şekilde öldürmesine.

Lakin adam videoyu youtube attı diye böyle böbürlenmek gerekmiyor. Şahsen bende ilk görenlerdenim atsam atardım atmadım. Çünkü ben o tarz çalışma yapmıyorum. Zaten piyasa da olan bir şey herkes o videoyu izliyor her yerde bakmadım ama tv 'de bile vermişlerdir.

Bunu youtube yükledi diye cani mi oluyor bu arkadaş ? onu demek istiyorum.

O zaman tv'de verip milyonlara izletenler bire bir katil. Bilmem şimdi daha iyi anlayabildiniz mi ?

sende beni anlamıyorsun işte bende diyorumki bu tür canilerin videosu paylasıp hem onlara prim yaptırmak hemde 3 kurus kazanc icin onların reklamını etmek niye diyorum o yetmezmiş gibi birde topluluk yedim bana bulun o çocugu diye konu açması beni sinirlendirdi sen taa nerelere çektin konuyu dahada uzatmaya gerek yok varsa hatamız gerekli kişiler ilgilenir olay bitmiştir.

Ya arkadaşım sen anlamakta güçlük çekiyorsun galiba. Tamam herkes kabul ediyor zaten kediyi vicdansız bir şekilde öldürmesine.

Lakin adam videoyu youtube attı diye böyle böbürlenmek gerekmiyor. Şahsen bende ilk görenlerdenim atsam atardım atmadım. Çünkü ben o tarz çalışma yapmıyorum. Zaten piyasa da olan bir şey herkes o videoyu izliyor her yerde bakmadım ama tv 'de bile vermişlerdir.

Bunu youtube yükledi diye cani mi oluyor bu arkadaş ? onu demek istiyorum.

O zaman tv'de verip milyonlara izletenler bire bir katil. Bilmem şimdi daha iyi anlayabildiniz mi ?

Çok boş konuşmuşsun be hocam.Bu şunun gibi birşey; yerde para bulursun, ben almasam başkası alıcak diye alırlar ya hani, anlamakta güçlük çekiyorsun bari bu örneğimi anlarsın umarım.

Avukatlık yapıyorsun ama tarafın yanlış malesef. :(

sende beni anlamıyorsun işte bende diyorumki bu tür canilerin videosu paylasıp hem onlara prim yaptırmak hemde 3 kurus kazanc icin onların reklamını etmek niye diyorum o yetmezmiş gibi birde topluluk yedim bana bulun o çocugu diye konu açması beni sinirlendirdi sen taa nerelere çektin konuyu dahada uzatmaya gerek yok varsa hatamız gerekli kişiler ilgilenir olay bitmiştir.

Bak dostum konu açmasına benim lafım yok zaten o konuda sana bir şey de demedim. Kim için prim yapacak adamın neyine prim yapacak adam dediğin o** yani öyle olmasa zaten ortada video olmazdı.

Bak dostum konu açmasına benim lafım yok zaten o konuda sana bir şey de demedim. Kim için prim yapacak adamın neyine prim yapacak adam dediğin o** yani öyle olmasa zaten ortada video olmazdı.

hocam şimdi o caniliği yapan ..... kişi şuan evinde emin ol bu videoları görüp bu hakkındaki olayları görüp zevkten ölüyordur bu tür insanlar için bulunmaz bir nimet böyle şeyler benim vurgulamak istediğim nokta bu ondan dolayı sinirlendim bu kadar ondan böyle şeylere karşıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri