Kedim öldü.Çok üzgünüm :(

Benimde evimde buyuk bir akvaryum ve icinde 10 larca baligim var.
1 tanesi oldugu zaman bende cok uzuluyorum.
Acinizi anliyorum, nasil bir duygudur bilirim.

Allah rahmet eylesin kardeşim üzülme sen bu zamana kadar ona bakmışsın beslemişsin onun sevabı gerçekten çok büyük bu arada forumda bu kadar hayvan sever insan görmek gerçekten çok güzel hepinizden allah razı olsun

Çok sevdiğim bi köpeğim ve bi tane de kedim vardı. Ayrıntıya girmeye hiç gerek yok, onları kaybetmenin ne kadar acı olduğunu sen zaten anlatmışsın.

Onları kaybettiğim günden beri bir daha hayvan beslememe kararı aldım.

Sokakta gördüğüm aç, sefil hayvanları ayrı tutuyorum. Onlara imkanım olduğu sürece bi tas su ve yemek koymaya çalışıyorum.

Ama bir daha hayvanlara; en azından evde besleyerek onlara bağlanmama kararı aldım.

Onlarla ne kadar güzel vakit geçirsen de bir gün onları kaybetme korkusu beni bu yola itti.

Çok üzüldüm yaşadıklarına, zamanla geçer.

benden sana tavsiye yüzlerce youtube kanalı yap. öyleki yemeğe bile çok az vakit ayır. tamamiyle youtube a bağla kendini. youtube dünyasında yaşa. kendi matrixini kur. öyle bir dünya kurki düşünmeye hatırlamaya vaktin olmasın. sigara içimiyosan başla. içiyosan miktarı arttır. gündüz vakti tüm vaktini yaptıgın işe ayır. devamlı yeni şeyler keşfetmeye çalış. öyleki düşünmeye hatırlamaya vaktin kalmasın. aynen benim yaptığım gibi. zamanla herşey düzelecektir. ama bu tür olayları foruma bi daha yazıma. hatırlatma başkalarına. senin yüzünden şimdi daha çok kanal açacam daha çok sigara içecem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri