Kelime Listesi Alınacaktır

erdemozcan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kazancfikirleri.com
Merhabalar arkadaşlar, r10 da bir arkadaş vardı, kendisine ulaşamıyorum denk gelemiyoruz bir türlü. Kelime listesi satıyordu.

Böyle bir arkadaş var mı burada da satan. Eğer elindeki kelimeler İngilizceyse almayı düşünüyorum...

Saygılar...

Hocam para vermenize gerek yok boyle seylere.. suan basim cok kalabalik,bana yarin haber edin lutfen size elimdeki 10 farkli dildeki kelime listesini atayim..

Nolcak bu forumdan bir paragrafı pdf haline getirip başka forumda e-book diye satan birton arkadaş mevcutken kimse rica edemiyor artık. Allah'tan bu forum varmış,oluşturulmuşta insanlar para harcamadan bilgiyi kaynağından alabiliyorlar. Bir forumda denk gelmiştim, üyenin biri ingilizce bir paragraf yazmış konuya; mail geldi ne demek istiyor yardımcı olabilirmisiniz diyor. Biriside çıkmış tüm paragrafı 2 TL ye söylerim diye yorum atmış. Çok değişik gerçekten

Eger bulamadıysanız 30k kelime var isterseniz göndereyim . Yardım etmeyen yardım görmez.

4000 kelimenin toplasan 500 ünü kullanmışımdır. bilgi paylaştıkça çoğalır. bu paylaşımlar yapılmasaydı bugün bu forumdaki arkadaşların hiçbiri youtubeden para kazanamicakti. herkes bildiğini paylaşmalı. nasibi olan kazanır olmayan zaten kazanamaz.

varsa bende alabilirim liste:D
ingilizce kıt bazen takılıyorum arama yaparken,
sonra kısırdöngüye girip aynı konularda arama yapıyorum...
malum google translate maduru olup duruyoruz :D

Adam da haklı ne yapsın.Herşeyi ticarete dökmüşüz.Neredeyse selamı bile satacağız...

3 bin 5 binlik niche kelimelerle video açmak bana mantıklı gelmiyor.
Eğer niche çalışacaksan kendin araştıracaksın. Araştırıp bulduğun kelimeler üzerine yoğunlaşacaksın. Kendi kulvarında koşmak daha çok kazandırır ;)

hocam müsait olan birisi bana da liste gönderebilir mi 3-4 ay sonra sınavdan kurtulunca kullanırım :)

Arkadaslar pm atmaniza gerek yok, suan basim inanilmaz kalabalik. Botla ilgileniyoruz saatlerdir. Isim bittiginde konuya ekler, bilgilendirme icin de yazarim konuya.

Bugün bir forumda görmüştüm, hazırlayan arkadaş Türk mü sanmıyorum, yabancıdır herhalde ama. Forumda bedava dağıtılıyordu ben de o yüzden siz de istemişsiniz ekleyeyim siteye dedim. Eğer ama satan arkadaş varsa ve kendisi hazırladıysa söyler kaldırırım ama türkçe bir forumda paylaşmış arkadaş ücretsiz o nedenle paylaşıyorum. http://www.onurkahveci.com/niche.xlsx

Bugün bir forumda görmüştüm, hazırlayan arkadaş Türk mü sanmıyorum, yabancıdır herhalde ama. Forumda bedava dağıtılıyordu ben de o yüzden siz de istemişsiniz ekleyeyim siteye dedim. Eğer ama satan arkadaş varsa ve kendisi hazırladıysa söyler kaldırırım ama türkçe bir forumda paylaşmış arkadaş ücretsiz o nedenle paylaşıyorum. http://www.onurkahveci.com/niche.xlsx

Çok teşekkürler hocam. Elinde liste olan arkadaşlar yine paylaşırlarsa seviniriz
sanırım forumun böyle bir konuya ihtiyacı varmış :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri