Kelimelerin TBM'si?

W
  • Kullanıcı WSBGDH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
W

WSBGDH

Guest
Arkadaşlar ben yeniyim bu işte kusura bakmayın soracağım soru için.

Şimdi SEO konusunda danışmanlığa dayanacak kadar bilgim var fakat YouTube'ta ne yazık ki %100 geçerli değil.

R10'da bir arkadaşımız şu şekilde konu paylaşmış : http://bit.ly/14ip75o

Kelimelerin TBM'si gözüküyor;

nhbh8.jpg

Benim rica ettiğim şey ise;

Günlük olarak neler yapabileceğimiz konusunda ufak bilgiler,
Birde bu TBM'si yüksek kelimeleri güncel olarak sıralayan kaynak,

1-2 kanalım var içinde video pek olmayan. Günde 2-5$ arası felan bırakıyor.

Rica etsem bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi?

Saygılarımla,

---------- Mesaj saat 20:13:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:22 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar,

https://adwords.google.com.tr/o/Tar...000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS#search.none

Göremiyorum TBM'leri nasıl göreceğim?

Sütunlar bölümüne tıkla ordan tbm yi seç uygula de. Tbm gözükür.

Arkadaşım öncelikle niche işlerine çok fazla kafa yormadan temiz şekilde kanallar çıkartmaya bak kelime olayına gelince Adwordse üye ol yanda sutünlardan tbm yi gösterde ve kategorin neyse eğer onunla ilgili kelimeler gir sana zaten reklam verenmissin gibi kelime fikirleri veriyor tbm falan herşey gözüküyor. Etiket olayında sunları tavsiye ederim tbmsi yüksek fakat araması 20k dan aşağı olmayan 2 kelime yerleştir araması normal tbmsi yuksek 6 kelime araması cok ve tbmsi cok düsük olmayan bir kac kelime daha yerleştir. Bu olay senin videonun hem daha fazla hit almasını hemde yüksek gelirli reklam cıkma olasılığını arttırır ayrıca etiketlerinide bosluk bırakarak acıklama bölümüne yazabilirsin bir nebzede olsa faydasını göreceksin.

Ozaman bilmiyorum.

Eyvallah.

Arkadaşım öncelikle niche işlerine çok fazla kafa yormadan temiz şekilde kanallar çıkartmaya bak kelime olayına gelince Adwordse üye ol yanda sutünlardan tbm yi gösterde ve kategorin neyse eğer onunla ilgili kelimeler gir sana zaten reklam verenmissin gibi kelime fikirleri veriyor tbm falan herşey gözüküyor. Etiket olayında sunları tavsiye ederim tbmsi yüksek fakat araması 20k dan aşağı olmayan 2 kelime yerleştir araması normal tbmsi yuksek 6 kelime araması cok ve tbmsi cok düsük olmayan bir kac kelime daha yerleştir. Bu olay senin videonun hem daha fazla hit almasını hemde yüksek gelirli reklam cıkma olasılığını arttırır ayrıca etiketlerinide bosluk bırakarak acıklama bölümüne yazabilirsin bir nebzede olsa faydasını göreceksin.

Hocam temiz kanal felan bilmiyorum yeni girdiğim için.

Güya herkes kazanıyor ama yardımcı olmaya gelince mırın kırın ediyor.

Ben nasıl SEO içinde araştırarak deneyerek iyi bir düzeye geldiysem YouTube konusunda da iyi düzeye geleceğime inanıyorum.

Tabii ki yardımcı olan arkadaşlar, abiler, kardeşler oluyor arada. Ancak dediğim gibi farklı projeler ve yatırımlar var işin içerisinde.

Adwords'e üyeyim zaten giriş yaptığımda TBM'leri vermiyor hocam.

Eyvallah.

Hocam temiz kanal felan bilmiyorum yeni girdiğim için.

Güya herkes kazanıyor ama yardımcı olmaya gelince mırın kırın ediyor.

Ben nasıl SEO içinde araştırarak deneyerek iyi bir düzeye geldiysem YouTube konusunda da iyi düzeye geleceğime inanıyorum.

Tabii ki yardımcı olan arkadaşlar, abiler, kardeşler oluyor arada. Ancak dediğim gibi farklı projeler ve yatırımlar var işin içerisinde.

Adwords'e üyeyim zaten giriş yaptığımda TBM'leri vermiyor hocam.

Bak simdi adwordse gir orda sag tarafta sütünlar diye bir yer var ordan kelimelin tbmsini göster de zaten kendini belli eder o orayı okuyunca.
Seo konusuna gelince normal sitelerden biraz farklı youtube seo su ama bence daha kolay normal sitelerden sitenin kodlarının ne kadar düzenli oldugu bile etkiliyor ancak youtubeda zaten bir kac faktör var Video ismi , acıklama , ve etiket yani bu üçü uyumlu olursa Seo kısmının hemen hepsini halletmiş olursun.
Yardım konusunda bence suan forumlar arasında en güzel yer Ytpara ailesidir zamanla görürsün zaten aramızdaki yardım severleri. soruların olursa cevaplarım buradan yazki herkes faydalansın.

Arkadaşlar ben yeniyim bu işte kusura bakmayın soracağım soru için.

Şimdi SEO konusunda danışmanlığa dayanacak kadar bilgim var fakat YouTube'ta ne yazık ki %100 geçerli değil.

R10'da bir arkadaşımız şu şekilde konu paylaşmış : youtube için niche kelime bulmak TBM yükseltmek ( Resimli anlatım ) - Google Fan Webmaster Forum

Kelimelerin TBM'si gözüküyor;

nhbh8.jpg

Benim rica ettiğim şey ise;

Günlük olarak neler yapabileceğimiz konusunda ufak bilgiler,
Birde bu TBM'si yüksek kelimeleri güncel olarak sıralayan kaynak,

1-2 kanalım var içinde video pek olmayan. Günde 2-5$ arası felan bırakıyor.

Rica etsem bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi?

Saygılarımla,

---------- Mesaj saat 20:13:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:22 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar,

https://adwords.google.com.tr/o/Tar...000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS#search.none

Göremiyorum TBM'leri nasıl göreceğim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri