Kendi adına 3'den fazla adsense hesabı olan var mı

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

kajaga

Kayıtlı Üye
Şuanda kendi adıma olan 3 adsenseden ödeme alıyorum diğer adsense annemin adına alacaklı adını değiştirip kendi adımı yazıcam ve kendi banka hesabımı tanımlayacam.

Toplu ban yemekten korkuyorum.
Aranızda 3'den fazla kendi adına adsense hesabı olupta uzun süredir ödeme alan var mı ?

Ben kullanıyorum o şekilde 7-8 aydırda ödeme alıyorum problem olmadı.

Bende kullanıyorum 2 aydır sıkıntı yok zaten hile hurda olmadığı sürece sadece isimden ban yemeyiz herhalde çok saçma olur :)

Hile hurda yapmadığın sürece birsey olmaz. Eğer teki banlanırsa bu sebeplerden diğerlerinide bulup banlıyorlar.

arkadaşlar kendi adlarına yapmışlar ama yine de çok riskli,en güzeli aile fertlerinden birilerini adsense sahibi yapmak benim çevremde adsense hesabı olmayan kalmadı sağolsunlar :)

Şuanda kendi adıma olan 3 adsenseden ödeme alıyorum diğer adsense annemin adına alacaklı adını değiştirip kendi adımı yazıcam ve kendi banka hesabımı tanımlayacam.

Toplu ban yemekten korkuyorum.
Aranızda 3'den fazla kendi adına adsense hesabı olupta uzun süredir ödeme alan var mı ?

Hesapların Bankalarını Farklı Farklı Oluştur ( işbank- akbank garanti gibi)
İlk ay 1 tanesini dene diğeri dursun sorun olmaz ise Diğer hesabınada farklı banka kullan 5 yıldır hiç sorun yok 5 hesapta kullanılan yöntem yukarıdaki gibi...

arkadaşlar kendi adlarına yapmışlar ama yine de çok riskli,en güzeli aile fertlerinden birilerini adsense sahibi yapmak benim çevremde adsense hesabı olmayan kalmadı sağolsunlar :)

Bir adsenseden max ne kadara kadar odeme aldin sıkıntısız sekilde hocam? Ayrica bu adsenselerin hepsine ayni pc den mi giriyosun surekli olarak? veya giris cikis islemlerini saglikli bir bicimde nasil yapiyosun?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendi adsenseme riske atmak istemdiğim için aile fertleri dışında dede ve ninelerede adsense açtım arkadaşlar hep bankalar farklı olduktan sonra sorun olmaz demişler bundan sonra bende ahmet mehmet diye adsense açıcm spam çalışıcm telif düzeyi yüksek videoları atıcam banka hesabınıda vericem bir ara bişi olmaz demişler hep bundan dolayı konu açtım her ayrıca evde her bilgisayara 1 adsense düşüyor

Bende kullanıyorum 2 aydır sıkıntı yok zaten hile hurda olmadığı sürece sadece isimden ban yemeyiz herhalde çok saçma olur :)

Ayni pcden mi giris cikis yapiyosunuz? Max ne kadar odeme aldiniz

Hocam vds den adsenseye girmek degilde kanallari oradan baglamak sıkıntı olur diye duymustum? Kac aydir bu sekilde kullaniyorsunuz? Birde mesela vds nin lokasyonu bu ay ingilterenin bi eyaleti. Diğer ay almanyanin bi ucu. Bu sekilde denk gelirse sıkıntı olmuyor mu?

Hocam vds den adsenseye girmek degilde kanallari oradan baglamak sıkıntı olur diye duymustum? Kac aydir bu sekilde kullaniyorsunuz? Birde mesela vds nin lokasyonu bu ay ingilterenin bi eyaleti. Diğer ay almanyanin bi ucu. Bu sekilde denk gelirse sıkıntı olmuyor mu?

Vds sabit bende ülke yada ıp değişikliği olmuyo.

Hurafeden çok ne var yt de bilmeden konuşan çok ne tür sıkıntı olucakmış ben x adsenseyi kullandığım yerde y adsensesine kanal bağlasam daha mı az sıkıntı olucak en iyisi bildiğin kafana yatan şekilde yapman kimsenin dediğine bakma.

Bir adsenseden max ne kadara kadar odeme aldin sıkıntısız sekilde hocam? Ayrica bu adsenselerin hepsine ayni pc den mi giriyosun surekli olarak? veya giris cikis islemlerini saglikli bir bicimde nasil yapiyosun?

4-5 adsense hesabına aynı pcden giriş yapıyorum bir sıkıntı olmadı diğerlerine başka pclerden giriyorum ödemelerde bir sıkıntı yok....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri