Kendi Animasyonlarını Yapmak İsteyen Arkadaşlar Buyursun

• Kullanıcı Hnt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Hnt

Kayıtlı Üye
Dostlar, Özgün çalışmalar üzerine araştırmalar yapıyorum bu aralar. Forumda açılmış konusunu bulamadım, Sizlerle paylaşmak istedim.

Siteyi ve uygulamayı bugün keşfettim : "plotagon"

Arkadaşlar, bu site üzerinde kayıt işleminizi tamamladıktan sonra, cep telefonunuza ya da bilgisayarınıza indireceğiniz, site içerisinde link verilen program ile iki kişi arasında konuşma geçen animasyonlar oluşturmanız mümkün.

Karakterlerinizi kendiniz tasarlayabilir ya da programda tasarlanmış olan karakterleri kullanabilirsiniz. Program zaten basit, ayrıca izahına gerek görmüyorum, küçük bir çocuk bile kolayca kullanabilir.

Uygulamada tek eksik gördüğüm husus, karakterler arasında etkileşim yapan hareketlerin ve karakterlerin içinde bulunacağı mekanların çok kısıtlı olması.

İki karakter arasında geçen diyalogları içeren animasyonlarınızı kolaylıkla oluşturabiliyorsunuz program sayesinde. goanimate.com sitesini bilen arkadaşlarım elbette vardır, forumda daha önce de konusu geçmiş. Ancak goanimate ücretsiz hesaplarda hem hd olarak indirme imkanı sunmuyor, hem de indirilen videonun ortasında dev bir hologram oluşturuyor.

İlk etapta aklıma gelen küçük skeçler oluşturmak , ya da bilinen fıkraları canlandırmak vs. gibi şeyler. Daha yaratıcı arkadaşların, siteyi ve programı daha verimli kullanabileceğini düşünüyorum .

Örnek Video : uzay yolu

Örnek Video : Haber bülteni

Örnek Video : Cadılar Bayramı Partisi

Yararlı bir paylaşım. Uzay yolu videosu hoşuma gitti kurgulanırsa güzel şeyler çıkar.Sabaha bir deneme yapalım bakalım , sağolun teşekkürler hocam.

engel durumu fln söz konusu olur mu acaba ? telif dünya engeli eşleşen ?

Güzel birşeymiş... :D :D Ancak yt de telif sorunu çıkarbilir belki dikkat edin derim içeriklerini koruyor olabilirler..

uzay yolunu izleyince aklıma gora geldi :D
ancak cem yılmaz sesten çakar telifi :D

Program kendi içerisinde doğrudan fb, yt paylaşım butonları içeriyor beyler. Youtube da plotagon ile yapılmış videolar mevcut. Ancak reklamları açık olana denk gelmedim.

güzel paylaşım farklı şeyler çıkabilir.

İngilizce olarak başarılı (bir ivona değil elbette) şekilde çalışıyor hocam, diğer diller çok iyi değil. Seslendirme sadece 1 - 2 sn eklemeye izin veriyor. Türkçe düşünürseniz, bilgisayara kaydedip, üzerine seslendirme yapmanızda fayda var

Seslendirmeyi biz mi yapiyoruz yoksa yazidan
kendi mi okuyor

telif sorun olmazsa cok basarili gozukuyor. tesekkurler..

paylaşım için teşekkurler hocam telif sorunu olmassa güzel bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri