kendi çekimim videolardan ben kazanamıyorum, başkası kazanıyor??

• Kullanıcı karakam42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

karakam42

Kayıtlı Üye
çok sorum olacak gibi. o kadar çok okudum forumu tam olarak bulamadığım cevaplar var. önce biraz durumu açıklayayım.
arkadaşlar 10 gündür youtube ile uraşıyorum. 5 farklı mail ve 4 er kanalla toplamda 20 kanalım var. bunlardan 4 tanesine adsenseyi gösterdim. diğerlerini adsenseye bağlamadım. bazıları benzer kanal (komedi spor din ) bazıları tamamen farklı, bazıları ise daha önceden para kazandıran garanti videoların tamamını içeriyor.

1. kendi çekimim videolar var. estonya türkiye, türkiye hollanda, juventus galatasaray. bu maçların videolarını kendim hazırladım. özellikle juventus-gs maçını youtube yükleyebilmek için saatlerce uğraştım sonunda başardım. nette ilk olarak ben yükledim 3-4 kanalıma. ama bende para kazanma aktif olmadı hatta uyarı (!) çıktı. para kazanmayı ispatla diye. ama benden videoları çekip aynen yükleyenlerde reklam çıkıyor. şu an hollanda maçı ve juventus maçı benim videolarım hit ve ilk sırada çıkıyor. ama başkası hit yaptı.

o parazanıyor ben kazanamıyorum. bunun için yapabileceğim birşey var mı?

para kazanmayı nasıl ispat edebilirim?

misal 20k izlenmesi olan videomu silip yeniden yüklesem o videodan kazanılan paralarda gider mi?

kanalın izlenmesi 1 ayda 85 bin oldu ama para 0 :) normal mi? sayfa gösterim parası falan yok mu? 1000 görüntülenmeye 1$ gibi.

A videosunu önce deneme kanalıma atıyorum. para kazanma açılırsa. adsenseli kanalıma atıyorum. ama orda para kazanma bi türlü açılmıyor sonunda uyarı veriyor siliyorum. bu olay çok başıma geliyor, bi türlü aşamadım sorunu ne yapmam lazım?

vine kanalımda para kazandıran 1 video yükledikten 3 hafta sonra ihtar vermiş (lig tv videolarının verdiği gibi) kanalımdan para kazanma tamamen kalktı. videoyu sildim. bu kanal sonradan düzelir mi? aynı üyelikteki diğer 3 kanalıma bir şey olur mu? Adsensem bağlı idi.

haber kanalımda ise 3 ncü ihtarı aldım hepsi önceden para kazanıyordu. videoları sildim. ama diğer videolarda para kazanmam hala aktif. bu kanalda 6$ gözüküyor. kanalımı adsenseye bağlasam parayı aktarır mı?

sonradan youtube dolayı ile adsense hesabıma bir şey olsa, bu adsenseye bağlı bloglarımında zarar görür mü?

uzun oldu kusuruma bakmayın. esasında daha çok sorum var ama nese biraz daha araştırayım. cevaplarınız uzun olacak diye yazmazsanız bile en azından cevap içeren bir link verirmisiniz? teşekkürler..

1. kendi çekimim videolar var. estonya türkiye, türkiye hollanda, juventus galatasaray. bu maçların videolarını kendim hazırladım. özellikle juventus-gs maçını youtube yükleyebilmek için saatlerce uğraştım sonunda başardım.

Burdan Gerisini okumadım.
:D

muhtemelen oda kazanmiyordur, reklamlar cikiyor diye aldanma, senin kinde de cikiyordur ama size gelmiyor o kazanc.

iste network e gecin diye bu yuzden diyorum
at videoyu eslesme vermesin uyari vermesin her turlu kazanc aktif olur.

guzel izlenimi olan bir kanalin ile bana ulas network partnerligini dene derim

Kendi çekimim dediğinizde özgün birşeyler yaptıgınızı sanmıştım ancak izlenmemesi çok normal maçları kesip biçmek her zaman işe yaramıyor mlsf

Şu (!) para kazanmayı ispatla şeyi benim kendi hazırladığım özgün videolarımdada çıkıyor.Videodaki görüntü,resimler tamamen bana ait olup kendim hazırladığım halde hatta müziğide youtube nin müzik kütüphanesinden alıyorum yinede uyarıyı veriyor kanıtlayın diyor. Allahını seven yardım etsin neden böyle oluyor. ???

Burdan Gerisini okumadım.
:D

keşke okusaymışsın, belki bi kaç cevap verebilirdin!!!

---------- Mesaj saat 02:36:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:30:56 civarında gönderildi. ----------

Kendi çekimim dediğinizde özgün birşeyler yaptıgınızı sanmıştım ancak izlenmemesi çok normal maçları kesip biçmek her zaman işe yaramıyor mlsf

okumadan yazmışsın hocam. ben izlenmiyor demedim ki? aksine hit oluyor ana sayfaya çıkıyor. 300K izlenmeyi gördü juventus maçı ve ilk sırada çıkıyor şimdi..yani seneye o video en az 1,5 milyon izlenim alır... benim burdaki sorumda; benden alan kişinin videosunda reklam çıkıyor. ama benim kanallarda uyarı veriyor ispatla diye. şu an hollanda maçı ise muhtemelen bendeki video ilk sıraya geçecek ve 300k yı geçecek. bu videoyu başka kanallarıma atıp reklam açtım ama para kazanma aktif olmadı. başkalarının kanallarında reklam çıkıyor aynı videoda.... nasıl oluyor bu ? acaba şu 30k ve 15k olan videoalarımda para kazanmayı açsammı? yoksa öylece kalsın mı? gösterime göre para kazanabilir miyim?

Şu (!) para kazanmayı ispatla şeyi benim kendi hazırladığım özgün videolarımdada çıkıyor.Videodaki görüntü,resimler tamamen bana ait olup kendim hazırladığım halde hatta müziğide youtube nin müzik kütüphanesinden alıyorum yinede uyarıyı veriyor kanıtlayın diyor. Allahını seven yardım etsin neden böyle oluyor. ???

yotubenin 2 tür kütüphanesi var biri telifli diğeri değil.

muhtemelen oda kazanmiyordur, reklamlar cikiyor diye aldanma, senin kinde de cikiyordur ama size gelmiyor o kazanc.

iste network e gecin diye bu yuzden diyorum
at videoyu eslesme vermesin uyari vermesin her turlu kazanc aktif olur.

guzel izlenimi olan bir kanalin ile bana ulas network partnerligini dene derim

videoları diğer internet hattımdan kontrol ediyorum. reklam çıkanı çıkmayanı görüyorum. netwoke geçmek ne demek bilmiyorum. henüz yeniyim bu işte. güzel izlenimden kasıt nedir? misal kaç izlenme olması gerekir ortalama? teşekkür ederim.

videoları diğer internet hattımdan kontrol ediyorum. reklam çıkanı çıkmayanı görüyorum. netwoke geçmek ne demek bilmiyorum. henüz yeniyim bu işte. güzel izlenimden kasıt nedir? misal kaç izlenme olması gerekir ortalama? teşekkür ederim.

Gunde 1K yani 1000 ( Bin ) izlenim ustu goruntuleme aliyorsan
network ol derim network nedir.

adsense gibi kanalini bagliyorsun, adsenseye gore avantajlari olan bir sistedir.

mesela adsensede iken bazi videolarda para kazanmayi aktif edemezsin eslesen vermese bile edemezsin, bazen iskence olur aktiflestrmen. sonra pat diye kazanc gider vs.

networkde ise at videoyu eger herhangi bir uyari vermediyse kazanclar aktif olur.

sahte telif atan varsa sana biraz bunlardan nefes almis olursun, gercek firma disinda biraz zor atarlar, %100 degil ama

yani kardesim anlatmak uzun surer..

eger kanalin 1k ustu gunluk izlenim aliyorsa, ekle beni ( etcbilgisayar ) skype

daha detayli konusuruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri