Kendi çektiğim oyun videosuna eşleşen geldi

Partnerlerde de 3. Tarafa yakalanirsin ne değişecek?

Partnerlerde de 3. Tarafa yakalanirsin ne değişecek?

Oyun videolarına verdiğini gördünüzmü partnerde yoksa dizi fragmanı vs atıp eşleşen verincemi söylediniz.(Oyun videosu denemedim partnerdede.)
Eğer veriyorsa battlefied 4 oyunu atanlar var onlar nasıl geçiyorki ?

Gerçekten çok saçma bir durum bu görsel sahibine baktım videoyla yakından uzaktan alakası olmayan bir kanal öyle görünüyor yani özgün videoya eşleşen gelmesi çok garip... Kimseninde net bir cevabı yok.

Hocam benim özgün kanalım makerstudios da arka fonda ki kullandığım müzikler eşleşenli ama genede hakkımı koruyorlar özgün kanalımda eşleşen çıkmıyor gameplay videosu çekenlerin çoğu Partner oluyor zaten iyi bi partnere girin en iyisi bundan sonrada sorun yaşamamak adına.

Hocam benim özgün kanalım makerstudios da arka fonda ki kullandığım müzikler eşleşenli ama genede hakkımı koruyorlar özgün kanalımda eşleşen çıkmıyor gameplay videosu çekenlerin çoğu Partner oluyor zaten iyi bi partnere girin en iyisi bundan sonrada sorun yaşamamak adına.

oyun kanalı mı hocam sizin kanal?

Merhabalar, dün ps4 üzerinden cod ghost videosu çektim ve sesin açık olduğu için ilk videoyu attığımda eşleşen aldım dedim camtasia ile kısayım sesini sadece benim sesim olsun diye tekrar attım tekrar eşleşen yedim. Görüntü ile ses tamamen bana ait ses kendimin zaten görüntüyüde ps4 üzerinden aldım.

İtiraz edeyim dedim ve 1.seçeneği işaretledim.

3b47ff.jpg

Sonra ilerledikten sonra videoda şöyle bir yazı geldi ve para kazanma açılmıyor.

176e67.jpg

Eşleşen sebebide şu galiba

2bee54.jpg

ne yapabilirim acaba?

ya editleyip tekrar atıcaksın ya da itiraz ediceksin itirazın cevabı 1 ay buluyo ama oyun kanalındada bölemidir bilmiyorum

O Partnerin şartları neler hocam?

Commercial | Maker Studios bu hocam ben 10 bin izlenim 165 aboneyle falan başvurmuştum genel şartları değişmişmidir bilmiyorum açıkcası çünkü 5 aydır özgün kanalıma uğramıyorum bile :D gizliye alıp bırakmıştım kanalı bunların alt bayileri falanda vardı en son rpm v.s onlarada başvurabilirsin %40 dı kesinti bgbg oranı 3-6 arasıydı 10 dk lık videolar da ki video ortası koydun mu dahada artacaktır yani kesinti oranı fazlada olsa iyi bi oranı vardı.

Oyun videolarına verdiğini gördünüzmü partnerde yoksa dizi fragmanı vs atıp eşleşen verincemi söylediniz.(Oyun videosu denemedim partnerdede.)
Eğer veriyorsa battlefied 4 oyunu atanlar var onlar nasıl geçiyorki ?

Şöyle bir şey var kıymetli hocam. 3. taraf hangi kategoride veriyorsa diğerlerinde de verir. Yani çalıştığınız partnerin firmalarla anlaşmaları yoksa yine verme ihtimali var. Mesaj yoluyla sorulması gerekli. Partner seçimi önemli yani bu konuda.

Machinimaya başvurdum, videoyu sildim tekrardan çektim render yaptım akşam üzeri upload edicem bu sefer bir sorun olmaz umarım, eşleşen verdiği dakikada o eşleşen olan görüntüye bakmadım.

Yanlış seçenek hocam. Örneğin şarkıyı satın almış bile olsanız bu size İnternet'e yükleme hakkını vermez. 6. seçeneği seçmeliydiniz.

Son düzenleme:
Partnerlerde eşleşen sorun olmuyor mu ?

Hocam denemedim ama ben partnerde pek sorun olacağını sanmıyorum.Dizi,fragman videolarında partnerde olsa adsensede olsa veriyor ama oyun videolarında sorun olacağını sanmıyorum ama tabi denemedim bunuda unutmayın

genelde oyuncular mesela gta 5 falan böyle fragman kısımlarını kesip atarlar.

Ayrıca gta 5 dede arabada müzik çalmazlar böyle şeyleri atlamaman lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri