Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gösterimi arttırmıyorsa ne işimize yarayacak (cumhuru reyisde bizi görecekmi gibi gibi)
Youtube gösterim arttıramazsınız ancak aramalarda üst sıraya çıkabilirsiniz. Googleden hit yollayabilirsiniz videonuza.
Video izlenmedikten sonra youtube hiti nedir bir türlü onu çözemedimbos bos kanalda mı geziyor
bu nasıl oluyor benim anlamadığım o.. daha detaylı anlatırsanız benim gibi bu işlerden anlamayanlara da faydalı olur.
googlede aramalarda üste çıkmasını yada aramalarda çıkmasını sağlayabilrisiniz. anlamındayoutube aramaları dahil.
peki blog sayfamız var diyelim yt videolarını paylaştığımız.. bloğumuzda izlenim elde edebilir miyiz
satış aktiftir
Ben programı youtube için aldım herhangi bir artısını göremedim. Rica etsem benim programa youtube için hit artışı ekleyebilir misiniz?
satışımız devam ediyor. tşk.
adsense banlanmasına yol açar mı? öyle bir risk varmıdır?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.