Hocam merhaba. Çalışmanız güzel. Belli ki emek vermişsiniz, özgün çalışıyorsunuz.
(Bu arada özgün çalışma tam olarak budur sevgili spamcı olduğu halde logo basarak özgün çalıştığını sanan arkadaşlar, alınmayın bende spamcıyım, bu işten yeteri kadar da kazanıyorum ama özgün çalışıyorum demiyorum, çünkü özgünlük nedir farkındayım ve youtube kanallarımı spamdan kapattığı zaman "başkasının videosunu kesip biçip logo basmıştım, özgün çalışmıştım neden böyle oldu" diye düşünerek üzülmüyorum çünkü kendi kameranla çekmediğin yada sıfırdan kendin oluşturmadığın animasyon videolarının hak sahibi biz değiliz ve bunları sürekli youtube pompalayarak spamın kralını yapıyoruz. isteyen özgün çalıştığını düşünmeye devam edebilir tabi saygı duyarım.)
Hocam size döenecek olursam,
İşinize karışmak gibi olmasın ama bu kadar emek vermişken video açıkalamarı ve etiketlerine de özen gösterirseniz tbm nize yüzde yüz etkisi olacaktır.
etiketlerinize bakınca
adınızı, müzik, nota gibi etiketler gördüm.
Bu kadar emek veriyorken 10 dakika daha zaman ayırarak tarayıcı çerezlerinizi temizleyin ve youtube girerek
müzik kursu, bağlama kursu, mandolin kursu gibi aramalar yaparak bu alanda reklam yayını var mı bakın.
eğer yoksa en azından
https://www.youtube.com/keyword_tool a girerek bağlama, saz vs aranma hacimlerine bakarak en alakalı ve aranma hacmi yüksek kelimeleri anahttar kelime ve açıklamalarınızda kullanın.
Ek olarak "altın anahtarı" kendiniz dile getirmişsiniz zaten. "Sony Vegas" programının bir özelliğinden yararlanarak"
yerinizde olsam başlığı
Derdimi Dökersem Derin Dereye - Turkish Folk Music
Açıklamalara (videonuzu gerçekten sony vegas programı ile düzenlediğiniz için açıklama yada anahtar kelimeleriniz aldatıcı yani riskli olmayacaktır)
----------------------
Videoyu sony vegas ile düzenledim.
Folk music with sony vegas video editor.
Turkish folk music instrumental.
Video making sony vegas.
Sony vegas video creating.
How to create ameteur video in sony vegas.
Making a video sony vegas.
Filmmaking with sony vegas ("filmmaking" bunu özellikle kullanın çünkü tr videoalarda dahi TBM si 4 TL civarı olan bir reklamı tetikliyor)
şarkı sözleri...
.
.
.
.
şarkı sözleri...
---------------------
etiketlere de
bağlama, folk müzik, mandolin, amatör video, filmmaking, sony vegas, video editor, turkish music, saz
girerdim.
Şu tbm si 0.6 tl olan araba reklamları çıkıyor çünkü başlık, açıklama ve etiketlerinizde kaliteli bir reklamı tetikleyecek veri yok.
bahsettiğim gibi filmaking, video create gibi tetikleyicilerle genelikle yayında olan stüdyo firmalarının reklamlarını, en kötü ihtimalle tablet ve mobil telefon reklamlarını tetiklerseniz ay sonunda örnekliyorum 10 tl yerine 80 tl hasılatınız olur.
Şu yorumu niche başlığı altında konu olarak açsam daha yararlı olurdu sanki

.
Bol kazançlar.
---------- Mesaj saat 01:05:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:19 civarında gönderildi. ----------
Ek düzeltme : How to create ameteur video in sony vegas. arıza çıkarabilir onun yerine
How to create ameteur video in sony vegas. (final sample, no tutorial)
yazarsanız daha sağlam olur.