Kendi Videolarımı Çeksem Telif Yermiyim :)

• Kullanıcı ScrolLock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ScrolLock

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aklıma çok güzel bir proje geldi bayağı bir emek istiyor fakat uzun vadede düzenli gelir getireceğini düşünüyorum.
Sormak istiyorum bu videoları tamamen ben hazırlayacağım biri çıkıp bana telif atabilirmi? ne yapmam gerekli? benim videolarımı kopyalayanlara ben nasıl telif yollayabilirim teşekkürler..

içerik olarak ne yaptığına bağlı içerik kimliği başvurusu yapabilirsin bunun ıcın tabı herşeyı kabul etmıyolar

Önce kendi kendime soru sormak içinmi soru soruyorsun yazayım dedim, "biri çıkıp bana telif atabilirmi? cümlesini görünce vazgeçtim :D Bazen kötüniyetli, kıskanç arkadaşlar çıkıp tamamen kendi videona telif atabiliyorlar. Fakat itiraz ederek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Hayırlı işler :)

içerik olarak ne yaptığına bağlı içerik kimliği başvurusu yapabilirsin bunun ıcın tabı herşeyı kabul etmıyolar

İçerik ders olacak kısaca yeterli heralde

---------- Mesaj saat 19:52:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:50:37 civarında gönderildi. ----------

Önce kendi kendime soru sormak içinmi soru soruyorsun yazayım dedim, "biri çıkıp bana telif atabilirmi? cümlesini görünce vazgeçtim :D Bazen kötüniyetli, kıskanç arkadaşlar çıkıp tamamen kendi videona telif atabiliyorlar. Fakat itiraz ederek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Hayırlı işler :)

3 kombo ardından bumm :) hocam nasıl bişey bu ya ben özgün yapacağım ve telifmi yiyeceğim ?

logo ve intro yap vıdeolarına en azından cok telıf manyaklıgı yapanların dikkatını cekmeyecek bı konu vıdeolarında kanalının url kısmını dıle getır baslarken kısa bı grıs yap bu şekılde calınma ıhtımalı aza ıner hem telıf gelsede gerı bıldırım yaparsın fazla ugrasmazlar hatta hiç! dıyebılırım sahte telifçiler çok ama konuları belli onların kafa çalışmadığından uzaklar böyle eğitici şeyleri sevmeyen canlılardır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri