Kendi yaptıgım kısa videom

Öncelikle SelamınAleyküm.Arkadaşlar 10-15 dakikada kısa bi çalışma yaptım iyimi sizce ? Efekt kullanmadım.

https://www.youtube.com/watch?v=TbI-nfdjd8o

Hocam benim gerçekten hoşuma gitti dahada iyilerini yapabilirsiniz bence
bu arada sony vegasmı? bende sony vegas öğrenmek için program ve eğitim indirdim çalışıyorumda yeni yeni :D sırf sony vegas ile bile iyi para kazanılabilir bu arada o müzik telifsizmi acaba bende şu skills videolardan yapmayı düşünüyorum ama telif vs sorunu çıkarmıcak müzikler iyi olur

gayet iyi ancak patlaması için daha uzun olması lazım :) en az 7-8 dk civarı

görüntüler nerden? baska bir videodanmı yoksa komple senmi derledin hocam

Hocam 2 dk olması gerektiğini düşünüyorum. Yani ben bunu 2 dakika izlerim koysanız :D

Hocam benim gerçekten hoşuma gitti dahada iyilerini yapabilirsiniz bence
bu arada sony vegasmı? bende sony vegas öğrenmek için program ve eğitim indirdim çalışıyorumda yeni yeni :D sırf sony vegas ile bile iyi para kazanılabilir bu arada o müzik telifsizmi acaba bende şu skills videolardan yapmayı düşünüyorum ama telif vs sorunu çıkarmıcak müzikler iyi olur

Ben pro sony vegas kulanıyorum ama yeni pc daha gelmedi buda kasıyo artık :) İnanırmısınız bilmem ama bunu movie marker'dan yaptım :) Müzik telifsiz galiba daha aktif olmadı :)

---------- Mesaj saat 13:37:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:37:07 civarında gönderildi. ----------

gayet iyi ancak patlaması için daha uzun olması lazım :) en az 7-8 dk civarı

Anladım hocam bu öylesine zaten :) Teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 13:38:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:37:30 civarında gönderildi. ----------

görüntüler nerden? baska bir videodanmı yoksa komple senmi derledin hocam

Başka videolardan alıp tek tek düzenledim işte.Kendin derlemen için kendin çekmen lazım :)

---------- Mesaj saat 13:39:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:38:20 civarında gönderildi. ----------

Hocam 2 dk olması gerektiğini düşünüyorum. Yani ben bunu 2 dakika izlerim koysanız :D

Teşekkürler :) Yapıcaz inşallah.

Dostum video felan iyi olmuş ta bence en önemlisi müzik müziği daha güzel seçebilirsin.Hayırlı kazançlar.

süper olmuş zamki

ben özellikle müzik video uyumunu çok sevdim

azıcık daha uzun olsa süper olur

Dostum video felan iyi olmuş ta bence en önemlisi müzik müziği daha güzel seçebilirsin.Hayırlı kazançlar.

Eyvallah dostum sağol önerin için.

---------- Mesaj saat 14:30:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:27 civarında gönderildi. ----------

süper olmuş zamki

ben özellikle müzik video uyumunu çok sevdim

azıcık daha uzun olsa süper olur

Yapıcam inş.Bu denemeydi :) Yorum için sağol.

bende şu video gii bişey yapıcam asist,goller, birleştiricem hepsini böyle videolar patlıyo ama abonesi çok olan biri senin videonu çekerse onda hemen yükselir senin bütün emekler boşa gider bende bu ihtimalden korkuyorum

Cristiano Ronaldo Complete Attacker HD - YouTube

Bu adamı özellikle takip ediyorum kendini aşmış bu videolarda :) Bide çok abonesi olan senin videonu çekmez.Sen az olan çekip tutturmasın dua et :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri