kendime ait site açıp videomu yayınlayacağım..

joeblack81

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar kendime ait site açmak istiyorum ucuz mailyetli ve orada vidolarımı yayınlayıp daha cok abone ve ızlenım kazanmak ıstıyorum mumukunmu yardımcı olurmusunuz?ve bunu yapacak arkadaslar bı ucret lıstesı yapabılırlermı tesekkurler

kendin blogger açabilirsin ücretsiz olarak, oradada videolarını yayınlarsın, blog yada wordpress açarsın, sadece maliyet olarakta domain alırsın, host almana gerek kalmaz hem video yükleyeceksen hostinge çok masraf etmek zorunda kalırsın

bu yüzden blogger.com dan falan bi blogla işini halledersin. ama sitene kim girecek ne yapıcak orası mecbhul

kendin blogger açabilirsin ücretsiz olarak, oradada videolarını yayınlarsın, blog yada wordpress açarsın, sadece maliyet olarakta domain alırsın, host almana gerek kalmaz hem video yükleyeceksen hostinge çok masraf etmek zorunda kalırsın

bu yüzden blogger.com dan falan bi blogla işini halledersin. ama sitene kim girecek ne yapıcak orası mecbhul

hangısıne acayım lınklerını verırmısın ve orada neyapmam gerekıyo yonlendırıyormu benı?

Hocam site masraflı iştir anlamıyorsan hiç bulaşma.Öyle domain hosting alıp siteyi açmakla bitmiyor o işler..

50TL 1 Yıllık Hosting Özellikleri 1 GB Disk Alanı / 10 GB Trafik , Alan Adı 20TL 70TL temiz bir site kurabilirsin altyapı olarakta wordpress öneririm bloggerla felan uğraşma

Sadece video paylaşarak sitene hit çekemezsin. Çok zor, bence gereksiz. Ha dersen benim bir kitlem var duyuru vs de paylaşacağım sitede ozaman olabilir. Ancak şu an arkanda kimse yok boşa zaman kaybı.

Sanirim arkadas youtube videolarini paylasacak, hostinge bir video yuklemeyecek yani.

Konu sahibi arkadasa onerim; madem boyle bir sey dusunuyorsun, guzel bir domain bul, wordpress site ac, videolarini yayinladigin postlarda ozgun makaleler gir. O siteyide adsense e bagla (ozgun videolarsa), oradan da ek kazancin olsun..

En onemli sey seo... Hit olmadan ne yt videolarina katkin olur ne de acacagin sitene. Dusuk maliyetle gir sadece domain + hosting.. Ozgun makaleler ile videolarini yayinla, baktin isi seviyon, bikmiyorsun. Seo calismasi, backlink, tanitim yazisi, gerekirse reklam vs falan butce ayirip daha da profesyonelce devam edersin.

o iş o kadar kolay olmuyor malesef , web için başlangıç olsun istiyorsan tabi ki de dene.

Site aç 5 ay bekle bu arada özgün yazılar yaz videolarını o şekilde paylaş. Backlink al SEO yap veya yaptır. Belki o zaman abone çekersin. :) Site işleri kolay değildir öyle..

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ben şunu anladım en iyisi bi blog yada wordpess acmak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri