Kendimi Kesicem Ya!

ytnoob

Kayıtlı Üye
Beyler artık video-kanal tutturma, izlenme sıkıntısını geçtim kendime bir yol buldum derken şu para kazanma kapanıyor ya deliriyorum beyler. Herşeyi silip yeni kanal açıyorum adsense'e bağlıyorum ve ne hikmetse sadece 1 telif geliyor ve kanal pff. Beyler yardım edin yol yordam gösterin nolur. Yeni bir kanal açıp partnere mi bağlayayım direk, adsense mi açayım yeniden Allah aşkına :confused:
Daha 3 günlük kanal ve eminim o tek telif gelmese bile para kazanma gidecekti.

SNlTokz.png

UUcn7rt.png

FmZ1p9s.png

BX6Gaz3.png

benim 3 izlenim alan videoma telif gelmişti :) açıkçası 1 telif gelse bile gmaili burdan komple yok ediyorum riske girmeye değmez.para kazanmalar felan kapanır mazallah :)

benim 3 izlenim alan videoma telif gelmişti :) açıkçası 1 telif gelse bile gmaili burdan komple yok ediyorum riske girmeye değmez.para kazanmalar felan kapanır mazallah :)

Hocam telif geldiği anda kapanıyor kanal ve bu tek kanal yani adsense'e bağlı başka kanal yok hepsini komple gmaillerle sildim. Sabah uyanıyorum telif gelmiş ve para kazanma gitmiş. Kaç kere yaşadım bunu 1 değil 2 değil 3 hiç değil 10 olmuştur heralde.

valla arkadaşlar 0 izlemeli videoma telif gelmişti benim. şoklar içine girmiştim. telifi gönderen adamdamı izlemedi bu videoyu diye

katagori değiştir kardeşim başka bi yolu yok 10 kere oldu diyosun ben açıyorum kanal 1 hafta gidiyor 1 hafta sonra patlıyor.1 haftada 70-100 tl arası kaldırıyorum

Kanal açarken ismini hiç bir şeye bağlı kalmadan yaz. Yani benim kanalım, dünya güzeldir, ayakkabı kutusu vs. umarım demek istediğimi anlamışsındır.

telif gelenleri topluluk gelenleri boş bir adsenseye bağlıyorum, 6/7 kanalda 2 şer telif bazısında 1 telif 1 topluluk , kiminde 2 topluluk 1 ay olacak öyle duruyor :P

Beyler artık video-kanal tutturma, izlenme sıkıntısını geçtim kendime bir yol buldum derken şu para kazanma kapanıyor ya deliriyorum beyler. Herşeyi silip yeni kanal açıyorum adsense'e bağlıyorum ve ne hikmetse sadece 1 telif geliyor ve kanal pff. Beyler yardım edin yol yordam gösterin nolur. Yeni bir kanal açıp partnere mi bağlayayım direk, adsense mi açayım yeniden Allah aşkına :confused:

SNlTokz.png

UUcn7rt.png

FmZ1p9s.png

BX6Gaz3.png

SNlTokz.png

UUcn7rt.png

FmZ1p9s.png

BX6Gaz3.png

Ayni dert bendede var kanali iki tane telif gelmeyecek funny video at para kazanmayi ac adsenseye bağla bekle pub id senin ki olana kadar olduktan sonra aticagin videoyu atmaya başla kolay gelsin

bendede 4 videolu haber kanalım 1hafta icinde paraya kazanma kapandı........adsenesem mi banlı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri