Kendiniz Amerika ve İngiltere Adsenselerinizi Pinleyin

nsk1984

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sukraninmutfagi.com
Merhaba arkadaşlar amerika ve ingiltere pinlerinizi kendiniz halledebilirsiniz hemde makul fiyatlarla
amerika adsensesi için kullanacagınız siteler
http://amerikadaniste.com/ bu siteyi defalarca kullandım pin gelince zarfı taratıp size gönderiyorlar fiyat üye olunca 14$ alıyorlar aynı adrese 5 tane pin alabiliyorsunuz
ihtiyaç duyarsanız yeni üyelik açıp orayada pin isteye bilirsiniz biz bu şekilde onlarca adsense pinledik ve çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık

aşağıdaki siteleri hiç kullanmadım yani gerek kalmadı :D
Amerikadan Alışveriş'in Kolay Yolu! | AmerikadanAlisveris.com
Amerika Paketim - Amarikadan Alışveriş Yapmanın En Kolay Yolu

ingiltere içinde İngiltere'den Satın Al ve www.ingilteredenal.com siteleri var ben hiç ing adsensesi açmadım ama mantık aynıdır açmak isteyen arkadaşlar siteyle görüşüp detay alabilir
burdaki fiyatlarda ortalama 10 tlye geliyor
Gelen Örnek pin zarfı

Not: Ödeme alabilmek için payoner hesabı açmanız gerekir ödeme payoner hesabınıza gelince atm den yada site üzerinden türk bankalarına transfer edebilirsiniz arkadaşlar

Vergi olayını aşağıdaki videoyu takip ederek yapabilrisiniz arkadaşlar
https://www.youtube.com/watch?v=GRiOJJm2alU

Son düzenleme:
ingilteredenal kullanmayın pini göndermiyor benim pini yollamadılar yada kullanmadan sorun boşuna para ödemeyin

Adsenseyi açtık, pini aldık :D Ödemeyi tam olarak Türkiye bankasına nasıl alıyoruz?

Merhaba arkadaşlar amerika ve ingiltere pinlerinizi kendiniz halledebilirsiniz hemde makul fiyatlarla
http://amerikadaniste.com/ bu siteyi defalarca kullandım pin gelince zarfı taratıp size gönderiyorlar fiyat üye olunca 14$ alıyorlar aynı adrese 5 tane pin alabiliyorsunuz
ihtiyaç duyarsanız yeni üyelik açıp orayada pin isteye bilirsiniz biz bu şekilde onlarca adsense pinledik ve çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık

ingiltere içinde İngiltere'den Satın Al ve www.ingilteredenal.com siteleri var ben hiç ing adsensesi açmadım ama mantık aynıdır açmak isteyen arkadaşlar siteyle görüşüp detay alabilir
Gelen Örnek pin zarfı

Hocam anladığım kadarıyla adresleri kendileri belirliyor pin için aynı adresi birçok kullanıcıya verirlerse sorun teşkil etmezmi?

Gelen Örnek pin zarfı

Yeni bilgiler edinmenin zor olduğu bu günlerde çok faydalı bir konu. Teşekkürler paylaşım için, ilk fırsatta deneyeceğim.

amerikan pini ile türk bankasına para alabiliyor muyuz? sıkıntı oluyor mu

amerikan pini ile türk bankasına para alabiliyor muyuz? sıkıntı oluyor mu

amerika adsensesinden türk bankalarına çekim yapamassın hocam onun için payoneer kullanacaksın payonere alınca ödemeyi ordan türk bankasına çekeceksin yada hesabın kartlı ise atm den döviz olarak çekeceksin

Yurtdışı vergi olayları hakkında bilginiz varmı hocam?

cankurtaran bir konu olmus kardesim emegine saglik birde su konu hakkinda bilgi versen tax olayini nasil halledicez amerika adsense icin vergi kimlik dogrulama nasil hallolur aksi taktirde odeme alma sorun

Yurtdışı vergi olayları hakkında bilginiz varmı hocam?

cankurtaran bir konu olmus kardesim emegine saglik birde su konu hakkinda bilgi versen tax olayini nasil halledicez amerika adsense icin vergi kimlik dogrulama nasil hallolur aksi taktirde odeme alma sorun

vergi olayında birşey yok arkadaşlar 5 dk lık bi işi var zamanım olunca onuda yazarım konu altına

usta sen en çok ne kadar aldın 400$ dan sonra payoneer sıkıntı çıkarıyormuş doğrumu ?

kim diyor hocam onu ben tek seferde 2.5k aldım en yüksek daha fazla alanlarda var benden sadece tekrar kimlik istediler birde site adresi kazanç nerden giliyor gibisinden ben onlara özgün kanallarımı gönderdim sorun bitti

kim diyor hocam onu ben tek seferde 2.5k aldım en yüksek daha fazla alanlarda var benden sadece tekrar kimlik istediler birde site adresi kazanç nerden giliyor gibisinden ben onlara özgün kanallarımı gönderdim sorun bitti

Sorunda or da bilgi isteseler spam kanalımı göstericez hemde kapanmış spam kanalı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri