Kepeğe Ne İyi Gelir ?

Kardeşim yağlanmadan kaynaklı kepek için eczaneden 5 lira karşılığında. 'konazol' isimli şampuanı kullanabilirsin duş yaparken 5 dakika kafanda dursun şampuan gibi yaydıkdan sonra durula farkı hissediceksin ama markası farklı olanı alma tavsiye etmem farklı markalar iyi değil..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Elite Master Hocam He İşte Onu Kullanıyodum Ama İşe Yaramadı Hatta Kırmızı Bişey Dimi

onurhan özele bakarmısın... sana bir önerim olacak...

Arkadaşlar yeri değil ama Kafam Accayip Kepekli Kabuklu ÇoK Kötü Kaşınıyor Saçlarım Dökülüyor Bişey Önerin Lütfen ŞampuaN Flen head shoulders mentollu iyi geliyor diyolar doğrumudur

sabit tek sampuan kullan belirli sure sonra duzene girer hicbir zaman deyistirme ama.. daha da olmassa bitane vds al hocam :)))

hocam k.bakmada tamamen saçmalımışsın :D bence arkadaşlarda dogru bilgi vermemiş.

bendede arada kepek oluyor sen şimdi diyorsun ki şampuanı kullanayım ama 1 2 saat sonra kepek fılan kalmasın böyle birşey mümkün değil kendinde diyorsun kabuklu filan en az 2 hafta kendi kendine artık ne dıyım seans yapmalısın ondan sonra 2 günde bir yıka kafanı ama sadece 1 avuç şampuanla tam avcunu doldurmucak şekilde kafana şampuanı iyice yedir sonra masaj yap ondan sonrada :D 5 10 dakika bekle eğer mentollü filan kullanıyorsan süper 5 dakika sonra kafa yanmaya başlar :D bu iyi işarettir sakın hemen yıkama bekle biraz daha yansın :D güzel bir histir 2 hafta sonra kepek bitmiş olucaktır ama eğer kepek bitti diye sallarsan tekrar gelir saçını her zaman temiz tutmalısın haftada 2 kere kafanı yıkarsın ama şöyle benım kullandıgım yontemı soyleyeyım ilk once ön temizleme 1 avuç şampuan ile 1 2 dakika sonra hemen saçını yıkayıp 2. sürüp en az 5 10 dakika bekletmeni tavsiye ediyorum bu dediklerimi yap 2 hafta sonra gelip teşekkür edebilirsin :D

dün kullandım şuan kepek yok ama bilmiyorum inşallah çıkmaz bugün de yıkcıcam :D

Belki biraz saçma ama 6-7 yıl kadar önce çok fena kepek olmaya başlamadı. Neler denedim se fayda sağlamadı. En sonunda köye gittiğim zaman annem el yapımı bir sabunla yıka diye verdi. bir kaç defa yıkadım ve yok oldu gitti.

Ege'de zeytin yağından el yapımı sabun vardır benim problemimi kökten çözmüştü. bulabilirsen dene derim.

Bendede Aynı Sorun Var Siyah Çeket Giyiyorum Biraz Sonra Çeket Bembeyaz Olmuş :D Sanırsın Kar Yagıyor... Cekette olabilir :D

:D Hocam Aynen Benım De Öyle Siyah Bi Hırka Giyiyorum Bem Beyaz Oluyor :D

arap sabunu işe yarıyor veya traş köpüğü saçın kepeklenmesinin en büyük nedeni kafamızdan terleme yaptığımız içindir bende bol kepek var geçmiyor günde bir kere yıkıyacaksın

aynen hocam benım kafam terlediği zaman ölümcül bi kaşıntı yapıyor o derece yani saçlarımı yoluyorum bildiğn :D

Fazla sıcak suda kepeği arttırır bendede bir ara vardı.Clear kullandım geçti ondan önce dove kullanıyordum saçı çok yumuşatıyor :D

bioxcin kepek yapmaz saçları kalınlaştırır saç çıkartmaz dökülmeyi durdurmaz ama diger şanpuanlar gibi kimyasal içermez en azından

Arkadaşlar yeri değil ama Kafam Accayip Kepekli Kabuklu ÇoK Kötü Kaşınıyor Saçlarım Dökülüyor Bişey Önerin Lütfen ŞampuaN Flen head shoulders mentollu iyi geliyor diyolar doğrumudur

head shoulders pantene falan hikaye bazı insanlara iyi gelebiliyor ama çoğu kişide ters tepki yapıyor bu yüzden doktorlar önermiyor. en iyisi eczaneden kepeğe karşı özel şampuanlar var alın kullanın o bitince bu sefer başka markanınkini alın kullanın.
(bazen önlemi de olmuyor malüm sular kireçli ne kullansanda engel olamıyorsun kepeğe genel sorun)

ek olarak sıcak suyla yıkama ılık olsun su; birde kepek saç derisi olduğu için tarakla daha da kazıma tarak kullandıkça daha da artacaktır sadece ılık su ve kepek şampuanıyla yıka yeterli.

Son düzenleme:
Kardeşim yağlanmadan kaynaklı kepek için eczaneden 5 lira karşılığında. 'konazol' isimli şampuanı kullanabilirsin duş yaparken 5 dakika kafanda dursun şampuan gibi yaydıkdan sonra durula farkı hissediceksin ama markası farklı olanı alma tavsiye etmem farklı markalar iyi değil..

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aynen doktor bana kanazol ve ceradolin adlı şampuanı karıştırıp saçları yıkamamı önermişti.kabuğu söküyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri