Kesinleşen Ödeme ?

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar, Bir Resim Atacağım Bu Resimdeki tutarı Pin girdiğim zaman çekebilecekmiyim ?

herhangi bir kredi kartı vs tanımlı değil hesaba.

adresde apt no kadar herşeyi verdim pin gelmesini bekliyorum.
ilk ödeme için 200 TL mi yapmak lazım. yoksa kesinleşen kazancı her türlü alabilirmiyiz ?

eprZ90.png

destekleriniz için teşekkürler. :eek:

En az 200 olucak.

anladım yardımlarınız için teşekkürler, spam ile birşeyler kazanan arkadaşlarımız var değilmi ? pin gelirse bot ile spam haber çalışacağım bu bir sorun yaratırmı ?

Haber kategorisi hemen hemen en sorunsuz olanlarındandır sıkıntı olmaz çalış kardeş. Yalnızca telif yiyerek veya 3. taraf yiyerek hangi haberlere dokunmaman gerektiğinin deneyimini kendin yapmalısın başka türlü gelişemezsin zaten. Bol kazançlar.

Haber kategorisi hemen hemen en sorunsuz olanlarındandır sıkıntı olmaz çalış kardeş. Yalnızca telif yiyerek veya 3. taraf yiyerek hangi haberlere dokunmaman gerektiğinin deneyimini kendin yapmalısın başka türlü gelişemezsin zaten. Bol kazançlar.

anladım, bir kanalım telif yedim video kaldırmama rağmen o telif orada kırmızı işaret verdi ve kanal yalan oldu sanırsam, yeni kanal açıncada para kazanma aktif olmuyor. pub ıd tutmuyor yardım edebilirmisiniz.

anladım, bir kanalım telif yedim video kaldırmama rağmen o telif orada kırmızı işaret verdi ve kanal yalan oldu sanırsam, yeni kanal açıncada para kazanma aktif olmuyor. pub ıd tutmuyor yardım edebilirmisiniz.

Şimdi 2 telif yeme hakkınız var 3. telifte kanalınız tamamiyle silinir yani yt tarafından devre dışı bırakılır.

O telifi geri çektiremezseniz ki bu çok zordur o sürekli kırmızı yanar. 6 ay sonra muhtemelen kanalınız sorunsuz devam ederse o telifler otomatikman silinir. Yani youtube sözleşmesinde böyle yazar.

Yeni kanal açında da kanal ayarları-Gelişmişten ülkenizi amerika yapın sonra özelliklerden para kazanmayı etkinleştirin.

Şimdi 2 telif yeme hakkınız var 3. telifte kanalınız tamamiyle silinir yani yt tarafından devre dışı bırakılır.

O telifi geri çektiremezseniz ki bu çok zordur o sürekli kırmızı yanar. 6 ay sonra muhtemelen kanalınız sorunsuz devam ederse o telifler otomatikman silinir. Yani youtube sözleşmesinde böyle yazar.

Yeni kanal açında da kanal ayarları-Gelişmişten ülkenizi amerika yapın sonra özelliklerden para kazanmayı etkinleştirin.

Anladım. Yardımınız için minnettarım. Çok teşekkürler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar, Bir Resim Atacağım Bu Resimdeki tutarı Pin girdiğim zaman çekebilecekmiyim ?

herhangi bir kredi kartı vs tanımlı değil hesaba.

adresde apt no kadar herşeyi verdim pin gelmesini bekliyorum.
ilk ödeme için 200 TL mi yapmak lazım. yoksa kesinleşen kazancı her türlü alabilirmiyiz ?

eprZ90.png

destekleriniz için teşekkürler. :eek:

Ayriyetten ödeme almanız için kredi kartı bilgileri değil ödeme ayar ekranında eft alabilmen için banka hesap bilgilerini gürmen gerekli. Banka adı,Iban No, bişube adı gibi...

Ödeme alabilmeniz için en az 200 tl eşiğini geçmeniz gerekli.

Ayriyetten ödeme almanız için kredi kartı bilgileri değil ödeme ayar ekranında eft alabilmen için banka hesap bilgilerini gürmen gerekli. Banka adı,Iban No, bişube adı gibi...

Ödeme alabilmeniz için en az 200 tl eşiğini geçmeniz gerekli.

Herhangi bi yakın banka şubesi olurmu parayı eldenmi alıyoruz gidip.

Herhangi bi yakın banka şubesi olurmu parayı eldenmi alıyoruz gidip.

Daha önce adsensede adına kayıtlı olmayan her banka bilgileriyle paranı alabilirsin. 21. Yüzyıldayız kardeş kim kime bu devirde elden para verir. Tabiki banka hesabına düşüyor para. Sonra sen onu istediğin gibi alabilirsin... Açtıracağın hesabın internet şubesi olursa senin için daha kolay olur...

Daha önce adsensede adına kayıtlı olmayan her banka bilgileriyle paranı alabilirsin. 21. Yüzyıldayız kardeş kim kime bu devirde elden para verir. Tabiki banka hesabına düşüyor para. Sonra sen onu istediğin gibi alabilirsin... Açtıracağın hesabın internet şubesi olursa senin için daha kolay olur...

Anladım, çok teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri