Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Youtubeden para kazanma işine Ocak ayının (2013) son günü başladım.İlk günü tabloda görüldüğü gibi 1,77$ almışım sonra gün geçtikçe arttı taki reklamlar kapanana kadar.Tabi full tr içerik paylaştığım için kazançlarım çok düştü günlük 15-25$ arası kazandıran kanalım en fazla 2$ kazandırmaya başladı.Şimdi Martın 1'inden bu yana birikmiş 54$'ım var.Bu 54$ ocak ayının son günü kazandığım 1,77$ gibi adsenseye yansırmı eklenir mi 100$ üstüne ? Hani adsense 100$ geçince ödeme yapıyordu ya o yüzden soruyorum.Derdimi anlatmam Biraz uzun oldu Hakkınızı helal edin.
Her ayki kazanciniz eger odeme alma durumunu bekletmisseniz ,onceki aylardaki kazancin ustune eklenir.Sorunu tam anlamadim ama anladigim kadari ile bunu yazdim.