Kesinleşmiş Kazançlı Adsense ACİL SATILIK !

masterthone

Yasaklanmış
Bu http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/21259-odemeyi-ne-zaman-alirim.html Konuda yazan adsensemi satmaya kadar verdim çok acil bugün ve yarın için paraya ihtiyacım varç. Bekliyoruz yatmasını ama kesinleşen para yatmadı. Admin arkadaşımız 5 gün içinde yatar dedi bu gün 5.ci gün ama bugünde yatmayacak sanırım. 475tl kesinleşmiş para var içinde. Bu para er yada geç her türlü yatacak ama ben bekleyemem gerçekten paraya ihtiyacım var..

ÜCRET: 625TL DİR. 475 KESİNLEŞMİŞ 150tl de pinli adsense için istiyorum..

PİN VE BANKA DOĞRULAMASI YAPILMIŞ. 3-4 Aylık sağlam hesaptır. Sadece tek pc den giriş yapılmıştır. Yanında Açılan Tüm kanalların bilgileride verilecektir. ( kanalların bazılarının para kazanması kapatılmıştır. Ancak tüm bilgileri mevcuttur ister kanalları silersiniz ister g+ yöntemiyle açıp onlardan da gelir elde edebilirsiniz kanallar günlük 7 8 dolar getiriyordu )

KD3o4l.png

KrEYZ1.png

yok hayır tabiki. Benim verdiğim miktar o yönde. Kabul edersin ya da etmezsin. Serbest piyasa.

Benim istediğim fiyatta konuda yazan fiyattır. bir kaç gün beklesem zaten 475tl kesin alıcam neden 200tl ye satıyım ki komik olmayın lütfen Satış güncel

bu fiyatlara adsense satılmaz hocam....

Hocam anlıyorum ihtiyacınız var ancak flooda giriyor yaptığınız.Uyarımı dikkate aldığınız için teşekkür ederim.Saygılar.

Az once bana eft geldi bi kontrol et adsenseni 28 inde kimlikle dogrulamistim

hocam 475 tl kesinlemiş zaten o para garanti alınacak . 150tl istiyorum pinli 5 6 aylık adsenseye. pazarlık da yapılabilir

hocam 475 TL yi kesin alcak diye bişi yok işte hesabı aldıktan 2 saat sonra kapanmamasının garantisi yok...bunun için adsens elerin içindeki parayı aldıktan sonra satmakta fayda var malum herkezin parası değerli...

Ödemeni Al Sonra Gel Adsenseni 100 Tl Den Alırız...

Şahsen Ben Alırım. :)

Bankalar beklemez.. neyse sağlık olsun. konu kapatılabilir o zaman.

Hocam parayı alıp satmayı düşünürseniz 150 TL'ye alabilirim.

İçindeki paralı adsenseyi elindeki nakiti verip kimse almaz :) erken para istiyorsan 100 150 tl civarı gibi bir indirim yapmalısınki uygun gelsin :) Hayırlısı genede bu arada parayı aldıktan sonra 100 150 tl ye adsenseni rahat satarsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri