masterthone
Yasaklanmış
Bu http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/21259-odemeyi-ne-zaman-alirim.html Konuda yazan adsensemi satmaya kadar verdim çok acil bugün ve yarın için paraya ihtiyacım varç. Bekliyoruz yatmasını ama kesinleşen para yatmadı. Admin arkadaşımız 5 gün içinde yatar dedi bu gün 5.ci gün ama bugünde yatmayacak sanırım. 475tl kesinleşmiş para var içinde. Bu para er yada geç her türlü yatacak ama ben bekleyemem gerçekten paraya ihtiyacım var..
ÜCRET: 625TL DİR. 475 KESİNLEŞMİŞ 150tl de pinli adsense için istiyorum..
PİN VE BANKA DOĞRULAMASI YAPILMIŞ. 3-4 Aylık sağlam hesaptır. Sadece tek pc den giriş yapılmıştır. Yanında Açılan Tüm kanalların bilgileride verilecektir. ( kanalların bazılarının para kazanması kapatılmıştır. Ancak tüm bilgileri mevcuttur ister kanalları silersiniz ister g+ yöntemiyle açıp onlardan da gelir elde edebilirsiniz kanallar günlük 7 8 dolar getiriyordu )
ÜCRET: 625TL DİR. 475 KESİNLEŞMİŞ 150tl de pinli adsense için istiyorum..
PİN VE BANKA DOĞRULAMASI YAPILMIŞ. 3-4 Aylık sağlam hesaptır. Sadece tek pc den giriş yapılmıştır. Yanında Açılan Tüm kanalların bilgileride verilecektir. ( kanalların bazılarının para kazanması kapatılmıştır. Ancak tüm bilgileri mevcuttur ister kanalları silersiniz ister g+ yöntemiyle açıp onlardan da gelir elde edebilirsiniz kanallar günlük 7 8 dolar getiriyordu )