Keşke diyormusunuz

menzilli

Yasaklanmış
evet arkadaşlar 2-3-4 sene önce ünlem , sahte telif vs bu kadar dert değildi keşke ozamanlar bu bilgim olsaydı çok para kazanırdım diyormusunuz yoksa şuandada sizin için bir şey fark etmiyormu merak ettim açıkcası :)

2010 alrda başlayan varmı hiç ozamanlar nasıldı böyle sorunlar oluyormuydu
2 yıl önce ünlem bile yoktu o bile yeni geldi hele son 1 senede ne oldu yüreğim dayanmıyor takip etmeye

2010 mu :D o zamanlar youtube da para kazanma bu kadar yaygın değildi partnerler felan vardı da sistem bu şekil düzenli oturmuş değildi. tarih ne zaman haziran 2012 oldu youtube dan para kazanma takvimi gerçek anlamda başladı benim için o gün bu gündür düzenli ilişkimiz var :)

Keşke ytyi ara ara bırakmasaydım.
Keşke cahil adamlara yt öğretmeseydik.
Keşke değmeyen adamlara yt öğretmeseydik.
Keşke foruma üyelikler uzun süre açık olmasaydı.
Keşke.
Keşke'ler çoğalır abi

[MENTION=12395]menzilli[/MENTION] hocam kızmazsan imzandaki domain'e for istiyorum :D

oldu foruma ilk üye olduğumda ne diyor la bunlar biz siteye o kadar emek harcıyoz o kadar kazanamıyoz yalandır demiştim açıkçası :D çekiliş için tekrar girdim foruma çekilişten bişey çıkmayınca dur bakayım neymiş bu iş dedim :D

Son düzenleme:

ilk gördüğümde (tam domain'e dikkat etmedim) herhalde dedim facebookta wordpress yardımlaşma bilgi paylaşım grubu / sayfası dedim tıklayınca böcek ilaçlama sitesi çıkınca bi 10-15 saniye boyunca hayattan bağlantım koptu sanırım :D

Yaklasik 13 yasimdan beri bilgisayarla netwirk donanimla hasir nesir olmama ragmen yt yi bu sene gordum keske 2013 te bileydim ama hayirlisi olsun o zamanlar baslamis olsaydim bi ev parasini cikarirdim bence

Keşke bundan 4 sene önce düşündüğüm özgün kanalıma başlasaydım. Tamamen eğlence amaçlı açacaktım. Ancak üniversite falan derken araya kaynamıştı. Hala tembellik yapıp açmıyorum oyun kanalımı ama yakındır açmam. İlerde de keşke demeyelim sonra.

Keşke özgünle başladığım ve spam yapmamak için direttiğim ilk 2 yılda hem spam hem özgün yapsaydım. :) O zamanlar dediğin gibi ne atsan para kazandırıyordu. Kliplerden bile ne paralar yiyenler oldu eşleşeni geçip. Kolaydı o zamanlar spam ama yapmadık işte. Biraz daha zorlaşmasını bekledik. :) Tam manasıyla spam yapmam 2 seneye yaklaştı ama keşke dediğin gibi daha önceden yapmış olsaydıkta voleyi vursaydık..

ilk gördüğümde (tam domain'e dikkat etmedim) herhalde dedim facebookta wordpress yardımlaşma bilgi paylaşım grubu / sayfası dedim tıklayınca böcek ilaçlama sitesi çıkınca bi 10-15 saniye boyunca hayattan bağlantım koptu sanırım :D

başka iş için kullanıyorum onu :))

---------- Spam Engelliyici 08:07 ---------- Önceki Mesaj 08:05 ----------

ben iyi hatırlıyorum

10 kanala toplam 15 bin video atıyordum her türlü izleniyordu şimdi 1 kanala 500 video atsan yarısı ünleme yarısı eşleşene vs hani geçsen bile uğraşıyorsun hiç bişi bilmeyen adam cübbeli videolarını atıp ekmeğini yiyordu :)))

yt u bu hale biz getirdik zaten.eski zamanlarda da bu kadar kişi olsaydı ,o zaman da hemen bu hale gelirdi diyorum.

Evet diyorum, botlar olmasa bi kanalın 5743677 kopyası olmasa herkes bulduğu kategori ile yetinse milletin emeğine göz koymasa, 301 cilerin allah belasını verse, yt bunlar yüzünden çöp oldu önceden telifler en az 1 ayda gelirken bazen 24 saat bile sürmüyor, durmak yok spam a 301e devam b.kunu çıkartalım ytnin elimizde birşey kalmayınca birbirimizi yeriz, aferin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri