KHK ile tüm internet trafiği polis takibine açılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok komiksin bilip bilmeden konuşma emniyet karakoldan ibaret değil kriminal i var siber suçları var istihbarat var terör var Kom var her birim ayrı çalışır siber suçlara karakol bakmıyor emniyetin bünyesinde yetişkin eğitimli personeller bakıyor ve benim bizzat tanıdığım hackerlar da var sen rahat ol karakol sadece asayiş olaylarına bakar ok kardeşim

Yeraltından yazıyor

Komik olan ortada, :) Yani onca birim var, onca personel var, onca sistem ve organizasyon kurulmu, ama Savcılıkdan izin almadıkları için, hiç bir işlem yapamıyorlar. Bu birimler çalışamıyor :D dediklerinle, savundukların tam bir çelişki. Ozamansa iyiki bu yasa gelmiş boşu boşuna vergilerimizle maaş ödemeyiz bari. : )

Komik olan ortada, :) Yani onca birim var, onca personel var, onca sistem ve organizasyon kurulmu, ama Savcılıkdan izin almadıkları için, hiç bir işlem yapamıyorlar. Bu birimler çalışamıyor :D dediklerinle, savundukların tam bir çelişki. Ozamansa iyiki bu yasa gelmiş boşu boşuna vergilerimizle maaş ödemeyiz bari. : )
Savcılıktan izin alma olayı 15 temmuzdan önceydi şuan böyle bu takıntı yok anında birim amirinin emri ile seni bir gece ansızın alabilirler .... Senin verdiğin vergi ortada spam yaparak mı vergi ödüyorsun yoksa randevu evin mı var bi adım daha ileri gidersen ben biliyorum ne yapacağımi yazıklar olsun sana yazıklar olsun Allah bildiği gibi yapsın hepinizin canı cehenneme [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]
Yeter artık bu kadar olmaz

Yeraltından yazıyor

Savcılıktan izin alma olayı 15 temmuzdan önceydi şuan böyle bu takıntı yok anında birim amirinin emri ile seni bir gece ansızın alabilirler .... Senin verdiğin vergi ortada spam yaparak mı vergi ödüyorsun yoksa randevu evin mı var bi adım daha ileri gidersen ben biliyorum ne yapacağımi yazıklar olsun sana yazıklar olsun Allah bildiği gibi yapsın hepinizin canı cehenneme [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Yeraltından yazıyor

Karşıt görüş hep olur sakin olunuz hocam :)

Yeraltından yazıyor

Ben yaşınızı görmediğim için yazı yazmış bulundum. Siz isterseniz yaşıtlarınızla yazışın. Kötü kelimelerinize gelince, bende kelime eklemeden sizlere aynen iade ediyorum.
Beni, hiç bir siyasi tarafı olmadığım, derin ve dipsiz bol tartışmalı polomiklere sürüklenmeleyin.

(Sizin gibi bende, bol kötü sözlerin uçuştuğu, seviyesizce bir tartıma atmosferi içerisinde bulmak istetemiyorum. )

Telekulak diyenler yarası olanlar. Ne demiş atalarımız yarası olan gocunur :) güzel bir uygulama şahsen destekliyorum.

Telekulak diyenler yarası olanlar. Ne demiş atalarımız yarası olan gocunur :) güzel bir uygulama şahsen destekliyorum.

Aynen süper uygulama ;)) çok rahat kumpas kurulur insanlara bu sayede ;)

Sonra kandırıldık derler değil mi. Ne istedilerse verdikte derler. ;)

Nasılsa önüne ne atsan kapıyor destekçileri. Kafaları rahat. Kafalar güzel. Düşünmeye kafa yormaya gerek yok. Tabi varsa o kafa ;)

Yeteri kadar bilgilendirme ve görüş yapılmış, konu siyatese kayıyor, cuma akşama boşuna can yanmasın konuyu kilitliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri