Kıbrıs hangi üniversitede okunur ?

ben ınsaat okuycam :
sana gore egıtımı ve kampusu ortamı en ıyı olan hangı unıversıtedır ?
hangısı tam bır ogrencı yerıdır
kampusu hoş olan egıtımı guzel olan saglam unı hangısıdır ?
yuzde yuz burslu okuycam

bolumu ıng olarak okumak mantıklımıdır ?
kıbrıs ogrencıyı sıkan bır yer mı ?
hangı sehırde okumak en mantık lı ?
sen takıntılı bır ogrencı olsaydın hangı unıyı secerdın ? :D[/QUOTE]

En iyi kampüs ve eğitim doğu akdenizde hocam.En iyi öğrenci girne ancak en
pahalı yeri kıbrısın.Girne amerikan da %100 burslu okusan dahi 1000£ para ödüyorsun.Kıbrısta öğrenci sıkan durum maddi durumdur.Çünkü çoğu şey pahalıdırEn pahalı şey ise kira çünkü sterlin ile kira alınıyor.Ben bir daha şeçme şansım olsa kıbrısı şeçmezdim ve hadi seçtim eğitim açısından doğu akdenizi seçerim.İngilizce bölüm okumak çok zordur.Heleki mühendislikte daha zor çok çalışman lazım [MENTION=53146]Reyes[/MENTION]

Son düzenleme:
Doğu Akdeniz öğrencisiyim, tavsiye ederim. Bu arada Yakın Doğu Kolejini silemenizi şiddet ile tavsiye ediyorum, pek hayrım bir okul değil...

Arkadaşa katılıyorum.Siyas olaylar çok oluyor.Fazlalıklar orada rahat olmayabilirsin.

19 yıldır Kıbrıstayım (doğma-büyüme) bir kere olsun hayırlı bir haberde görmedim şu okulun başarısını. Diplomasının da geçersiz olduğu söyleniyor, ne kadar doğru bilemem.. Ha şimdi bana laf edenler çıkacaktır ama size ufak bir anı anlatmak istiyorum. Anı dediğim, 1-2 cümle :)

''YGS barajını 169 kusür ile geçemeyen lise sınıf arkadaşım (okul adı vermiyorum) şuan yıllık 12.500 Euro karşılığında Yakın Doğu'da tıp okuyor.. :)

19 yıldır Kıbrıstayım (doğma-büyüme) bir kere olsun hayırlı bir haberde görmedim şu okulun başarısını. Diplomasının da geçersiz olduğu söyleniyor, ne kadar doğru bilemem.. Ha şimdi bana laf edenler çıkacaktır ama size ufak bir anı anlatmak istiyorum. Anı dediğim, 1-2 cümle :)

''YGS barajını 169 kusür ile geçemeyen lise sınıf arkadaşım (okul adı vermiyorum) şuan yıllık 12.500 Euro karşılığında Yakın Doğu'da tıp okuyor.. :)

Evet hocam eğitim kalitesi çok düşük arkadaşlarım Girne Amerikanda yapamıyor oraya gidiyor ve hiç ders çalışmadan Dersleri A+ ,A- düşüyor.

ben ınsaat okuycam :
sana gore egıtımı ve kampusu ortamı en ıyı olan hangı unıversıtedır ?
hangısı tam bır ogrencı yerıdır
kampusu hoş olan egıtımı guzel olan saglam unı hangısıdır ?
yuzde yuz burslu okuycam

bolumu ıng olarak okumak mantıklımıdır ?
kıbrıs ogrencıyı sıkan bır yer mı ?
hangı sehırde okumak en mantık lı ?
sen takıntılı bır ogrencı olsaydın hangı unıyı secerdın ? :D

En iyi kampüs ve eğitim doğu akdenizde hocam.En iyi öğrenci girne ancak en
pahalı yeri kıbrısın.Girne amerikan da %100 burslu okusan dahi 1000£ para ödüyorsun.Kıbrısta öğrenci sıkan durum maddi durumdur.Çünkü çoğu şey pahalıdırEn pahalı şey ise kira çünkü sterlin ile kira alınıyor.Ben bir daha şeçme şansım olsa kıbrısı şeçmezdim ve hadi seçtim eğitim açısından doğu akdenizi seçerim.İngilizce bölüm okumak çok zordur.Heleki mühendislikte daha zor çok çalışman lazım @Reyes[/QUOTE]

neden acaba 1000£ oduyoruz
son 3 tercıhım soyle : daü
laü
gaü sizce nasıl ? bolumlerı tr sectım

Doğu Akdeniz öğrencisiyim, tavsiye ederim. Bu arada Yakın Doğu Kolejini silemenizi şiddet ile tavsiye ediyorum, pek hayrım bir okul değil...
son 3 tercıhım :
daü
laü

Evet hocam eğitim kalitesi çok düşük arkadaşlarım Girne Amerikanda yapamıyor oraya gidiyor ve hiç ders çalışmadan Dersleri A+ ,A- düşüyor.
girne amerıkan nasıl gercı son sırada koydum da :
daü
laü

DAÜ ve GAÜ iyi ama LAÜ pek köklü bir üniversite değil. Ayrıca LAÜ'de üniversite hayatı yaşayamazsınız, apartman dairesi gibi bir binadan ibaret LAÜ :)

DAÜ ve GAÜ iyi ama LAÜ pek köklü bir üniversite değil. Ayrıca LAÜ'de üniversite hayatı yaşayamazsınız, apartman dairesi gibi bir binadan ibaret LAÜ :)
laü nun gaü den daha ıyı oldugunu duydum egıtım bakımından ama sosyal hayat ıcın sız gau daha ıyı dıyorsunuz dau den sonra

kafam bayagı karıstı hangısı seceyım daü den sonra 2. side gelıyor

laü nun gaü den daha ıyı oldugunu duydum egıtım bakımından ama sosyal hayat ıcın sız gau daha ıyı dıyorsunuz dau den sonra

kafam bayagı karıstı hangısı seceyım daü den sonra 2. side gelıyor

Bana kalırsa ikinci seçeneğiniz GAÜ olmalı fakat bu tamamen size kalmış bir olay. LAÜ'den tanıdık falanda yok maalesef sordurur öğrenirdik :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri