Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herşeyi salladım buraya kadar geldim,
![]()
Edit: Bu ekranda F5 yaparak paypal hesabınıza girebiliyorsunuz ama %67 olarak gözüküyor hesap. Kart eklesek partnerden gelen para yatar mı hesaba para çekebilirmiyiz hemen?

Ayarlar kısmına bakın üyeliğiniz alttaki resimdeki gibiyse tamamdır. Zaten kartıda eklediğinizde oran yükselecektir.
Tlf soran arkadaşlar olmuş geçmiş gün şimdi hesabıma baktığımda gerçek tlf numaramı yazmışım. Üye olurken sms onay istedimi istemedimi onu hatırlayamıyorum.
İlk mesajımda nasıl açılacağı hakkında link paylaşmıştım.
Bu yöntemle paypala dilediğimiz gibi kullanabiliyoruz.
![]()
teli ilk kayıtta sallayın. +357 li bişeler ister...
sornasında banka kart kısmınıda f5 yapın yada ebende teb bank vardı onu ekledim o kısmıda aştım.
sonrasında hesbaunıza girip bilgilerinizi dğeiştirebiliyorsunuz zaten.
para çekım alım denemedım hiç daha
para çekim alım denemedin tel'i sallayın diyorsun..
tel'i sallamayın, sonradan başınız ağrımasın..
telefon numarasını bi türlü kabul etmedi Please check your phone number for typos, the format doesn't look right. diye hata verip duruyor kaç tane numarayla denediysem olmadı var mı çözebilen
para çekim alım denemedin tel'i sallayın diyorsun..
tel'i sallamayın, sonradan başınız ağrımasın..
Hocam siz para çektiniz galiba. Öncelikle partnerden 9 aylık ödememi tek ayda geçecekler eğer paypalı girersem. 300 dolar kadar bir ödeme bulunuyor içerde, para hesaba dolar olarak gelecek enparaya tr olarak çektiğimizde sıkıntı olmaz değil mi? 300 dolar 1000tl den biraz fazla yapıyor, kesinti oluyor mu
Hocam siz para çektiniz galiba. Öncelikle partnerden 9 aylık ödememi tek ayda geçecekler eğer paypalı girersem. 300 dolar kadar bir ödeme bulunuyor içerde, para hesaba dolar olarak gelecek enparaya tr olarak çektiğimizde sıkıntı olmaz değil mi? 300 dolar 1000tl den biraz fazla yapıyor, kesinti oluyor mu
Aslında benimkisi biraz mermiye kafa atmak. Yani enpara card'ımı usa paypal'a ekledim o şekilde kullanıyorum. Utanmadan paypal'a da TR IP'den giriş yapıyorumPara gönderip alabiliyorum her türlü, bu zamana kadar bi sorun yaşamadım. Ama enpara hesabıma para çekmeyi denemedim. Paypal to webmoney ya da farklı şekillerde bozum yaparak bakiyeyi çekiyorum. Konuyu açan arkadaşın anlattığına göre fazla kesinti olmadan çekebiliyorsun. İllaki olur kesinti ama bu tarz durumlarda kesintiden ziyade parayı en sağlıklı nasıl tahsil edebileceğin önemli.
Valla hocam konuda arkadaş banka hesabına çekebilirsin demiş sıkıntısız onun için dedim. Kesinti ne kadar olur acaba tahminen. Parayı paypal üzerindemi TL ye çeviriyoruz yoksa dolar olarak mı çekiyoruz direkt enpara otomatik tl ye çeviriyor galiba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.