Kıbrıs Paypal Hesabınıza Enpara Kartını Tanıtın

• Kullanıcı kobra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Arkadaşlar ben denedim hesaba 10 dolar aldım bir arkadaştan 10 doları enpara hesabıma aktarmak istedim ama yapamadım hata verdi "Internal Server Error"

Keşke olsa kıbrısda arkadaşlarım var adresleri belli hemen alırım payoneerden illalah geldi

ben kart ekledim onaylatttım şimdi para çekmek istediğimde banka bilgisi istiyor?

tüm yorumları okudum hesap açmada problem yok anladığım kadarıyla.

Ama henüz kimse enpara hesabına sorunsuz ödeme aldığını yazmamış bu kontada soru işaretleri devam ediyo

tüm yorumları okudum hesap açmada problem yok anladığım kadarıyla.

Ama henüz kimse enpara hesabına sorunsuz ödeme aldığını yazmamış bu kontada soru işaretleri devam ediyo
Aynen oyle zengin bey cekim esnasinda hata veriyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet haklısın iyilik yapıp paylaşım yaptım, benide deli ilan ettin , demekki doğruymuş, bu zamanda iyilik yaramıyor.
Deyimdir o.
Hesap actik gerisinde ince bir ayar varsa onu da soylemelisiniz suan kimse odeme alamiyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu işe bi çözüm bulamayacaz mı=_=_?

Arkadaşlar baştan sona tüm mesajjları okudum.

Anladığım kadarıyla enpara ile çekim kimse başaramamış. Peki pp'dan yabancı pp hesabına para gönderme ve alma işlemini sorunsuz yapabiliyormuyuz ?

Bu soruyu sordum çünkü yurtdışında yaşayan bir tanıdık yada akrabanız ile para çekim işlemini yapılabiir biraz uğraştırıcı olsa da. Siz tanıdığınızın pp hesabına gönderirsiniz o da bankasına çekip size havale edebilir.

De sorun şu. Ben dropshipping'i öğrenip başlamayı istiyorum ve pp business hesabına ihtiyacım olacak. Halam var Amerika'da o kendi adına business hesabı açsa diyeceğim ama kesinti durumu nasıl ? Daha para kazanmaya başlamadan her ay fee için bide para göndermek zorunda kalmayalım. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri