Kim Arıyor ? (CIA) uygulamasından numara gizlemek isteyenlere..

Saçma sapan yorum atanlar olmuş CIA | Free Caller ID App sitesinin uygulamasıdır. Site CIA uygulamasının resmi sitesi. CIA kullanmayan bilmeyen yorum atmasın. Faydalı birşey paylaştık adamın burnundan getirmeyin. Mod araştırsın faydalı değilse silinsin. Polemiğe gerek yok...

---------- Spam Engelliyici 10:52 ---------- Önceki Mesaj 10:47 ----------

cia-app :) buna gerçekten inanan varmı böyle birşeyin olabileceğini nasıl düşünebiliyorsun hacım cia şirketmi sanki arayıp benim sizde numaram varmı varsa silermisiniz bu işler gizli yürütülen işler bireysel olarak böyle birşey yapabilmek mümkün değil

Güzel kardeşim site resmi sitesidir. CIA | Free Caller ID App Sen ne demek istiyorsun ? Adamlar CIA veri tabanından gizlenmeniz için bu uygulamayı yapmış girin araştırın. Bende faydalı olur diye paylaştım. Bilip bilmeden suçlarmış gibi konuşmayalım lütfen sanki site benim sitem uygulama benim uygulamam 5 Mİlyon civarı kullanımı var 1,5 milyarda phone datası var biraz araştırın.....

---------- Spam Engelliyici 10:55 ---------- Önceki Mesaj 10:52 ----------

sizde inandınızmı amaç veritabanına telefonunuzu girmek zaten. silmek hikaye ya. bildiğin fake bir sistem.

Al işte bir tane daha. Bilmeyenler yorum atmasın. Fakeyse moderatöre şikayet edin. CIA nın kendi sitesi önce CIA nedir bir araştırın..

Millet ne kadar cahil cia bir uygulama bilmediğiniz bir numara sizi aradığında arayan kişi diğer rehberlerde ne diye kayıtlıysa size o ismi gözükür mükemmel bir program arkadaşada bu paylaşımı için çok teşekkür ederim .

Fakeyse diye bir teleffuz yok "feyk" diye okunur CIA kullandığını belirtip 1 gram ingilizce bilmeyen arkadaşım.
Ayrıca CIA kullanmak nedir?

Millet ne kadar cahil cia bir uygulama bilmediğiniz bir numara sizi aradığında arayan kişi diğer rehberlerde ne diye kayıtlıysa size o ismi gözükür mükemmel bir program arkadaşada bu paylaşımı için çok teşekkür ederim .
Ne kadar cahilim bu programı bilmediğim için ahh v ah tühhh

Son düzenleme:
Numarayı silmeye gerek yok ki uzun zamandır kullandığım bir program.Sadece aradığınız kişilere numaranızdan kim olduğunuzu gösteriyo.Tam tersi adım olmasa kaydetmek isterdim.

Program olabilir evet ama Cia yada fbi diyince direk Lanet olası federaller aklıma geliyor ya.. :)

Fakeyse diye bir teleffuz yok "feyk" diye okunur mükemmel bilgili arkadaşım.

Ne kadar cahilim bu programı bilmediğim için ahh v ah tühhh

Kaynakları konuya ekledim. Biraz araştırıldığında yüzlercesi bulunur. Konuyu faydalı bulmadıysanız çıkın. Size bir şeyleri izah etme durumunda değiliz.

Ayrıca ...

"fakeyse" sözcüğü "Fake ise" sözcüğüyle aynıdır. Burada "yse" bağlaç durumunda.

Bir yazı iletişim portalında "feykse" diye yazılmaz ! Okuyorken "feyk" diye okursunuz , yazarken "fake" diye yazarsınız.

Forumda hiçbir ingilizce kelime okunduğu gibi yazılmaz.

Örneğin : Book yerine buk , Web Master yerine veb mastır yazılamayacağı gibi...

Yazılıyorsa yazım yanlışı olur. Bu durumda feyk yazarak yazım yanlışını siz yapıyorsunuz.

Altta kalmamak için bir şeyleri ispat etmeye çalışıyorsunuz tespitiniz doğru değil. Hayret doğrusu herşeye muhalefet olan insanlar ne yazık ki çok...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri