Kim ne derse desin sonuna kadar devam

su spami birakin artik ( onlarca hesap acip video atma spami ) daha once de yaZdim onlarca hatta yuzlerce 200-300 kanal spam yapmisligim oldu ama gelir 35 tl yi hic bi zaman gecmedi oyle yt ye funny yazip rasgele kanalar cekmeyin , , girin kanalara videolar izleniyor mu izlenmiyor mu ozgin mu degil mi anlayip yukleyin dun konu acdik bu yontenle gelen geliri yazdik egosunu tatmin eden hava atan adam gozuyle baktilar bu yontem benim kazancima etki edecek bir yontem degil ve herkese oneriyorum , , yukle 100 200 300 video bi daha o kanala girme mantigiyla giderseniz kazananlara saf saf bakmaktan baska birsry yapamazsiniz

bide ekleme yapayim oyle yapan arkadaslarin 3 dunya genelinden para kazanmasi giderse ve o kanalda kapanirsa adsensenin geri donusu olmaz

Son düzenleme:
Buda YTKAZAN ♥ ♥
ssa.png

separator.gif
kimse ona şahsi olarak birşey söylemedi ama hata yaptığını kabul etmeli daha sunucuları yükseltmeden zaten yavaşlama varken yeni özellik eklemesi iyice dondurdu işlemleri çok acele ediyor 1 ay sonra yapsın o özelliği ama kimse mağdur olmasın amacı bu olmalı

separator.gif
kimse ona şahsi olarak birşey söylemedi ama hata yaptığını kabul etmeli daha sunucuları yükseltmeden zaten yavaşlama varken yeni özellik eklemesi iyice dondurdu işlemleri çok acele ediyor 1 ay sonra yapsın o özelliği ama kimse mağdur olmasın amacı bu olmalı

arkadaşa katılıyorum

öneri yapabilirim.
ben eskisii gibi toplu spam yapmıyorum
toplu video yerini kullanmıyorum manuel yükleyin etiketi falan iyi girin yani hit alabilecek etiketliri girin izlenim alacaksınız..

hocam bottan manuel nasıl yukluyoruz yardımcı olabilirmisiniz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
videoyap olmasaydı imkanı yok ben bir günde bu izlenimi alamazdım.
kim ne derse desin sonuna kadar şahsen arkadandayım hocam.
ister tüm kanallarım kapansın yinede vazgeçmem.
bu sıkıntılı günlerde sizi yanlız bırakmam.

Not: kesinlikle kazanç veya hava atma tablosu değildir.

2 tane deneme sürümü aldım biri videoyap diğeri başka bir site videoyap yükledim 10 videodan 2-3 ünü açıyodu diğeri hiçbirini açmadı.Bencede en iyisi videoyap

bu ay ödeme yapması lazım hocam, freedom bu arada.
kanal teliften kapatıldı. içinde 6 bin dolar vardı 2 haftada kazandırdı sonra kapandı.
bakalım ödeme yapacakmı freedom, kanal kapanınca freedom'a giremedim panel şifreleri gelmedi bekliyorum öyle boş boş

benimde 80-100 doalrım vardı, umarım öder zaten anasının nikahında ödeme yapıyo :D maşallah iyi kaldırmışsın çok iyi para

Seçim konusu sandım başlığı görünce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri