Kimden Alıyosunuz Kanalları?

Youtube,Gmail Hesaplarınızı Kimden Alıyorsunuz ?

• Bemonth

Oy: 5 15,6%
  • Pars yazılım

Oy: 10 31,3%
  • IceMachine

Oy: 0 0,0%
  • Süleyman

• caner1992

Oy: 5 15,6%
  • mert0507

Oy: 1 3,1%
  • batuhannoyan

• Red

Oy: 2 6,3%
  • gezgin27

• YilmazCreator

• sabırlı

Oy: 2 6,3%
  • qwerty06

Oy: 4 12,5%
  • CetinbasCihat

• Aksiyon

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
[MENTION=12964]Red[/MENTION] ile alışverişim oldu birkaç defadır. Yaklaşık 50 hesap aldım. Hiç kapanma yaşamadım.

kalanları hallet daha çok alışveriş yapçez :D bak hala kanalları bekliyorum 2 günüdr uyumadım yazmanı bekliyordum :D

ben bu arkadaştan 1 hafta önce 400 civarı gmail aldım 278 tanesi toplu olarak uçtu bir kaç güne suç hangimizde anlarız umarım ben yanılırım yoksa her türlü hakkımı ararım, 8 aydır kullandığım yöntem 8 aydır ilk defa başıma böyle toplu kapanma geldi.

bir ablam kanal satışı yapıyor işi ben öğrettim şuana kadar 2k kadar kanal sattı tek şikayet almadı bugune kadar konusu forumda mevcut tavsiye ederim bir problem olursa kefili benim para iadesine kadar güveniyorum işçiliğine

pars yazılımdan 4 ay önce 15 onaylı kanal aldım kendi hatamdan 3 tane kapandı diğerleri sapa sağlam ayaktan

konu harbiden patladı gitti :D

refimin önemli olduğunu hissettim bian

20 şer tane bekliyorum mail satanlardan :D

Aylardir [MENTION=9639]maihes[/MENTION] isimli sahistan aliyorum.
Guvenilir,saygili ve durust bir insandir. Bircok kere alisverisimiz oldu.
Dalginlikla onun paypal'ina xxx euro gondermisim.Uyardi ve Geriye iade etti.Ben hic farkinda bile deyilim.

ben bu arkadaştan 1 hafta önce 400 civarı gmail aldım 278 tanesi toplu olarak uçtu bir kaç güne suç hangimizde anlarız umarım ben yanılırım yoksa her türlü hakkımı ararım, 8 aydır kullandığım yöntem 8 aydır ilk defa başıma böyle toplu kapanma geldi.
valla bendede toplu 8 tane gitti meğersem vdsnin ipsindenmiş.yoksa bu elemandan aldığım mailler nazar değmesin on numara.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri