Kimden Gmail almamı önerirsiniz ?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ya [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ne kadar saçma bişey sormussun senki nerdeyse forumu üstüne yapıcaklar yani bu senin açıcagın bir konumu hakikaten yakıstıramadım.
Sen bu istatistiklerle bu soruyu soruyorsan ve buraya gelip hangi kategoride çalışssam diyipde forumu oku diye sözde fırça atan tayfa bu soruya cevap yazarsa zaten düzgün bir bilgi çıkmaz yazık abi ya 3532 mesaj atmıssın 1 yıldır üyesin nerdeyse ve kimden gmail alayım diorsun kusura bakma ama bu işin iki yönü var ya anlattıgın kadar dolu çalışmıyorsun yada burdan birilerinin konuda ismi geçsin die reklam yapılıyor :( yazık la sen bile bu soruyu soruyorsan
Üyelik tarihi18.05.13
Mesajlar3.532
Etiketlenme1 Mesaj(lar)Tagged0 Konu(lar)

[MENTION=4325]minnos[/MENTION] 'tan 1 tane deneme aldım. Açıkcası çok güzel hala daha açık kanalı. ileride çalışacağım arkadaşlardan birisi olacaktır.

son olarak [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] den 2 tane deneme mail aldım. ciddi anlamda memnun kaldım. ( ! geçmede pek alakası olmasada kendi açtığım maillerden çok daha yüksek oranda başarılı oldu ) 10 tane daha aldım. yakın zamanda kendi sistemime Yeni-Boş Kanal satışı yapacağım. Çalışacağım garanti iki arkadaş minnos ve cybertr dir.

Diğer mail satan arkadaşlardan da mail alacağım eminim onlarda çok iyi yapıyordur işlerini. onlarlada çalışmayı umuyorum.

ya @Alex ne kadar saçma bişey sormussun senki nerdeyse forumu üstüne yapıcaklar yani bu senin açıcagın bir konumu hakikaten yakıstıramadım.
Sen bu istatistiklerle bu soruyu soruyorsan ve buraya gelip hangi kategoride çalışssam diyipde forumu oku diye sözde fırça atan tayfa bu soruya cevap yazarsa zaten düzgün bir bilgi çıkmaz yazık abi ya 3532 mesaj atmıssın 1 yıldır üyesin nerdeyse ve kimden gmail alayım diorsun kusura bakma ama bu işin iki yönü var ya anlattıgın kadar dolu çalışmıyorsun yada burdan birilerinin konuda ismi geçsin die reklam yapılıyor :( yazık la sen bile bu soruyu soruyorsan
Üyelik tarihi18.05.13
Mesajlar3.532
Etiketlenme1 Mesaj(lar)Tagged0 Konu(lar)
hocam sen neden çalıstığın kategoriyi ifşa ediyorsun :) Mixnews.lv,

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] sağlam gmail.com [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] sağlam yandex.com [MENTION=6233]brain[/MENTION] ytkorayın çırağı :)

Alex gerçekten bu konuda insanların sana danışması gerekiyor aslında en kıdemlilerden birisi olarak ;)

3-5 Aylık yt ömrümde kanal konusunda çalıştığım iki kişi var , birisi Koray diğeri de CyberTr.

İkisinden de gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilirsin.Ayrıca arkadaş reklamı için yazmıyorum , ikisine de sorsan tanımazlar bile beni :)

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] abim candır [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] de çok iyidir sağlam açar her ikisi de

Kendim açıyorum arkadaşlar, emeklerin boşa gitmemesi açısından kendi en sağlam bildiğim yol ile üşenmeden açmaya devam etmek en iyisi.

Herkese teşekkür ederim, bol kazançlar. Kişisel görüşüm olarak [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] epey kalitesiyle forumda nam salmış durumda hiç kullanmadım ama bana güven verdi almak isteyenler kendisinden alabilir.

Bu forumda hiç sorun çıkmadı patlamaz gözüyle bakılan birinden mailler alıyordum mailler boş durarken patladı :) Daha mail falan almam kimseden : ))

Bu forumda hiç sorun çıkmadı patlamaz gözüyle bakılan birinden mailler alıyordum mailler boş durarken patladı :) Daha mail falan almam kimseden : ))
Hocam bence kimden aldığınızı söylemelesiniz nasıl bazı kişiler övülüyorsa eleştiriyide kaldırmalılar :)

Hocam bence kimden aldığınızı söylemelesiniz nasıl bazı kişiler övülüyorsa eleştiriyide kaldırmalılar :)

Hocam en son awesomeness in ne mal olduğunu söylediğimde 3-5 kendini bilmez NAmert birleşip bana ban attırdılar.Artık kimseyle uğraşmıyorum kendimi niye yorayım çokta tın artık.Ama insanlar bazı şeyleri gerçekten göremiyorlar.Bir kişi ne derse herkes onun arkasına takılıp gidiyor.Sene 2014 Cahiliyet çağı :)

benimde aynısı başıma geldi hatta 2 ay mailleri kullanmadım 2 ay sonra kullanmaya başlayacaktım bir baktım hepsi patlamış :) mailleri aldığım arkadaşı herkes övüyor.

benimde aynısı başıma geldi hatta 2 ay mailleri kullanmadım 2 ay sonra kullanmaya başlayacaktım bir baktım hepsi patlamış :) mailleri aldığım arkadaşı herkes övüyor.

Ben o kadar beklemedim bile aldım 1 hafta belki olmadan girip videoyap a eklemeye başladım.Kanallar patlamış ya la :D

minnoşu tavsiye ederim... Resmen KALE gibi adamın mailleri.

minnos tan aldığım 2 ay önceki kanallar hala açık para kazanmayı açmayınca kanallara bir halt olmuyor :D

Yandex mailler açın beyler hesapların Disabled olma oranı 0'a yakın oluyor, yandex'i tek geçerim.

öncelikle güzel yorumlar için teşekkür ederim :)
kanal satısı yapmıyoruz artık yinede isim verilmediği için bilmiyorum ama olumsuz yorum yapanlarla kayıtlara bakıldıgında ticaret yapmıs oldugumuzu farkettim eger durduk yere patladı dediğiniz kanallar bizimse burdan da yazabilirsiniz pm ile de yazabilirsiniz en kısa sürede para iadesi yada kanal iadesi nasıl isterseniz temin edebilirim kimsenin madur olmasını istemem illaki sorun cıkaran hesaplar olmustur ama bunlar boş kanallar oldugu için telafisi mümkündür bildirmeniz yeterli :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri