Kimlikle adres doğrulama onaylandı

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm Beyler.

Bu ayın 11'inde 2. pinini istediğim bi adsense hesabıma 12-13 gün sonra kimliğin önlü arkalı fotoğrafını telefonla çekip,tc'yii gizleyip yolladım.Bugün onaylamışlar :) Diğer arkadaşlarda şansını denesinler.Ama kimlikteki ad,adsense'deki adla aynı olsun.Ben kuzeninkini yolladım mesela :)
Şimdi birde sorum var.Ödeme şeklini doğrulamadım.Test ödemesini bekliyorum.Onayladıktan sonra ödeme yaparlarmı yoksa bidahaki ayımı beklicez.Tecrübesi olanlar cevaplarsa sevinirim :) Bol kazançlar.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ödemesini aldı. Benim de bugün 3. pin isteme hakkım doğdu kimlik doğrulama da açık şuanda yarın onaylatacağım. Veya pazartesi onaylatırım. Ödemeyi de alırız diye tahmin ediyorum.

Aynı heyecanı birkaç gün önce yaşadım.Kimliği gönderdikten sonra onayı aldım.1 gün sonrada gelmeyen pinin gelesi tuttu :).Doğrulama aşamasını atlaktıktan sonra ödeme gününde ödemeyi alırsınız.Yani test ödemesinden hemen sonra ödeme gelmiyor...

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ödemesini aldı. Benim de bugün 3. pin isteme hakkım doğdu kimlik doğrulama da açık şuanda yarın onaylatacağım. Veya pazartesi onaylatırım. Ödemeyi de alırız diye tahmin ediyorum.

İnşallah alırız :) Sende bekletme yolla biran önce onaylasınlar :)

---------- Mesaj saat 18:50:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:45:07 civarında gönderildi. ----------

Aynı heyecanı birkaç gün önce yaşadım.Kimliği gönderdikten sonra onayı aldım.1 gün sonrada gelmeyen pinin gelesi tuttu :).Doğrulama aşamasını atlaktıktan sonra ödeme gününde ödemeyi alırsınız.Yani test ödemesinden hemen sonra ödeme gelmiyor...

Bidahaki ayı beklicez yani :( Hayırlısı olsun.

Büyük ihtimalle öyle olacak,bakalım hayırlısı.Sonraki ayı iple çekiyorum hayırlısıyla şu ilk paramı alacağım.Ekim ayında şans yüzüme gülmedi 197 TL'de kalmıştım :).Neyseki bu ay iyi geçti.

Büyük ihtimalle öyle olacak,bakalım hayırlısı.Sonraki ayı iple çekiyorum hayırlısıyla şu ilk paramı alacağım.Ekim ayında şans yüzüme gülmedi 197 TL'de kalmıştım :).Neyseki bu ay iyi geçti.

Valla bilmiyorum ama bonna aldı işte. Oda aynı 15'inden sonra girdi pini. Pini girdi 1 hafta sonra aldı galiba. Büyük ihtimal bizim olayda böyle olacak.

beyler bende 3 . pini istedim form oluştu 3. pini ayın 26 sında istedim şimdi form göndersem risk olurmu 3 ay felan uzatma vb. gibi olurmu yoksa formu gönderiyimmi ?

Kuzenin pek sağlam birine benzemiyor parayı alıp kaçmasın uyarayım :)

---------- Mesaj saat 20:25:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:12 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar benim hesapta az önce onaylandı.

İlk pini istedikten 15 gün sonra kimliğimi gönderdim ve kabul edildi artık ptt yolu beklemek yok :)

beyler bende 3 . pini istedim form oluştu 3. pini ayın 26 sında istedim şimdi form göndersem risk olurmu 3 ay felan uzatma vb. gibi olurmu yoksa formu gönderiyimmi ?

Benimde bugün öğlen kimlik yollama açılmıştı şuanda yolladım adsense onayladı 30 dakika da cevap geldi.

Benimde bugün öğlen kimlik yollama açılmıştı şuanda yolladım adsense onayladı 30 dakika da cevap geldi.

hocam hiç onaylamadım ne gönderdiniz hesap babamın üzerine kimligin fotosunu arkalı önlümü gönderiyoruz tc kısmını ve nereleri gizlemeliyiz birşey olmaması açısından ne olur ne olmaz ?

ben 2.pini istedim 2 hafta kadar önce.hesap kardeşimin adına,tcsini arkalı önlü taratıp gönderdim ama onaylamadılar.şimdi bidaha deneyeyim bakalım..

---------- Mesaj saat 20:25:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:22:12 civarında gönderildi. ----------

İlk pini istedikten 15 gün sonra kimliğimi gönderdim ve kabul edildi artık ptt yolu beklemek yok :)

Kaçmaz :D

Nasıl yani 1.pin gelmeden kimlik ile onayladınız yani?

başlığı görüncü bende denedim oldu.bence herkes denesin adsense bugün iyi gününde :)

---------- Mesaj saat 03:23:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:59:39 civarında gönderildi. ----------

onayladıktan kaç gün sonra yatıyo acaba kesinleşmiş kazanç?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri