(kimmy.r10) Şu Kullanıcıyı Bulmam Gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bence telas etmenize gerek yok. Kendisini tanirim gercekten iyi niyetli bir insandir. Birseyde problem olmustur iletisiminiz kopmustur ama arkadas geldiginde gerekli aciklamayi yapar diye dusunuyorum. r10 da ben davet ettim kendisini. Tandigim kadariyla gercekten iyi niyetli yardimsever biri bence telas etmeyin :)
En kisa zamanda insallah tatliya baglanir.

Hocam bence telas etmenize gerek yok. Kendisini tanirim gercekten iyi niyetli bir insandir. Birseyde problem olmustur iletisiminiz kopmustur ama arkadas geldiginde gerekli aciklamayi yapar diye dusunuyorum. r10 da ben davet ettim kendisini. Tandigim kadariyla gercekten iyi niyetli yardimsever biri bence telas etmeyin :)
En kisa zamanda insallah tatliya baglanir.

Hocam, ben kzııyorum ona. Çocuk öğrenciydi, durumu iyi değildi. Hayrımız olsun dedik. Onada anlattım, dün R10 dan biri görüştü ve konuştu onla. Ama yine bana dönüş yapmadı. Ya yerine kanal versin, yada ödeme yapsın. Ben insanları anlamıyorum.

[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] hocam konudaki kişinin tc sini kaldırmanızı tavsiye ederim. tam emin değilim ama kişisel bilgileri izinsiz paylaşıyorsunuz bu suç.

Özel hayatın gizliliğini ihlâl
MADDE 134. - (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.
(2) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, ceza yarı oranında artırılır.
Kişisel verilerin kaydedilmesi
MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) Kişilerin siyasî, felsefî veya dinî görüşlerine, ırkî kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlâkî eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Nitelikli hâller
MADDE 137. - (1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların;
a) Kamu görevlisi tarafından ve görevinin verdiği yetki kötüye kullanılmak suretiyle,
b) Belli bir meslek ve sanatın sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle,
İşlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

Son düzenleme:
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] hocam konudaki kişinin tc sini kaldırmanızı tavsiye ederim. tam emin değilim ama kişisel bilgileri izinsiz paylaşıyorsunuz bu suç.

Özel hayatın gizliliğini ihlâl
MADDE 134. - (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.
(2) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, ceza yarı oranında artırılır.
Kişisel verilerin kaydedilmesi
MADDE 135. - (1) Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kimseye altı aydan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
(2) Kişilerin siyasî, felsefî veya dinî görüşlerine, ırkî kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlâkî eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sendikal bağlantılarına ilişkin bilgileri kişisel veri olarak kaydeden kimse, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
Verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme
MADDE 136. - (1) Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Nitelikli hâller
MADDE 137. - (1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların;
a) Kamu görevlisi tarafından ve görevinin verdiği yetki kötüye kullanılmak suretiyle,
b) Belli bir meslek ve sanatın sağladığı kolaylıktan yararlanmak suretiyle,
İşlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

Kaldırdım hocam. Ama konuya bekleniyor o arkadaş.

Quiz ödemesi yapıldığı anda 320TL + 20$ ödemesi yapılacaktır..
İnternet problemim olduğunu [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] abimde biliyordu.Bir süredir internetten uzak kaldığımdan iletişim eksikliği olmuştur..

Kendisinden özür dileyerek quiz ödemesi yapılır yapılmaz.Kendisine ödemesini göndereceğim.

Arkadaştan cevap geldi şöyle...

Hocam kusura bakmayın internetimle ilgili problem olduğundan internette aktif olamıyordum.Quiz ödemesi yapıldığında ödemenizi iade edeceğim.
320 TL + 20$ olarak göndermiştiniz..Aynı şekilde iade edeceğim.

Tekrardan kusura bakmayın.

Arkadaş ödemeyi yapmıştır. Konu kilitlenebilir. Teşekkürler YTPARA...
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION]

Arkadaşın iadesini yapmış bulunmaktayım.Kendisinden tekrardan özür dilerim.Youtube kanallarında ne olacağını bilmediğimizden ne zaman kapanacağını da bilemiyoruz..Uzun bir süre internete giremediğim için iletişim eksikliği olmuştu.

Kendisine 370 TL ödeme yapılmıştır..Konuda bulunan kişisel bilgilerimin silinmesini ve konunun kapanmasını talep ediyorum.
[MENTION=23458]ceyo[/MENTION] tekrardan özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri