greenboxla eğlenceli bir çekim yapmaya çalıştım bazı bölümlerde hatalar var umarım beğenirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=7k4a0g-cB7U
https://www.youtube.com/watch?v=7k4a0g-cB7U
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telef olucan az kaldı
Girişe güldüm![]()
artık video gelmezse anlayın ki pert oldum![]()
[MENTION=14560]Makinist[/MENTION] izlediğin zaman kendin eğleniyor musun yada sana ilginç geliyor mu ?
bu sorunun cevabını objektif olarak verebildiğin zaman başarıya ulaşabilirsin ancak...
onun dışında abuk subuk yenilen şeyleri konuşmaya gerek yok uyarmaya da gerek yok onlarla alakalı sağlığını kaybettiğin zaman anlarsın ancak..
bir söz var "LAF DİNLEMEYEN KENDİ ÖĞRENİR"...
Ben zorunda olduğum için bişe yapmam hocam eğlendiğimiz için cekiyoruz video ayrica önlem aliyorum saglik konusunda
hangi önlem ? oje yedikten sonra soda mı içiyorsun üstüne yada gidip mideni mi yıkatıyorsun![]()
Sen orasini bosver hocam video hakkindaki yorumun onemli birak sagligimi ben dusunim![]()
Sen orasini bosver hocam video hakkindaki yorumun onemli birak sagligimi ben dusunim![]()
videoyla ilgili yorum yapılcak bi materyal yok bence komik yada eğlendirecek bir materyal yok bana göre ben izlerken eğlenmedim eminim birçok kişide eğlenmemiştir daha yaratıcı şeyler bulman gerek diye düşünüyorum...iletişim yok etkileşim yok vs vs... o yüzden söyledim objektif olarak kendine sor diye ama sen eğleniyormuşsun üstüne birşey söyleyemeyecem...
Valla hocam sizin hayat felsefemiz değişik o bir çok kişi beğendi ilk defa bu kadar olumsuz yorum yapan siz oldunuz![]()
kim o beğenenler ???
243 izlenme var 4 beğenme 1 beğenmeme...
Oje yeme, kimyon yeme bir hayat felsefesiyse evet değişik benim hayat felsefem![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.