Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fotoşok'un Allah Belasını Versin Herkesi Zengin Etti![]()
la semih varya kahveyi az kaldı monitöre püskürteceğidim![]()
öğeyi denetleyi öğrenen bebeler gelip konu açıyor , çoluk çocukla uğraşıyoruz , yaş sınırı gelmeli foruma artık kimlik ile onaylansın
muhtemelen misafirlerden birisi o daha da girmez foruma diye düşünüyorum![]()
Bu tür konular açarak kendini tatmin eden arkadaşlara tavsiyem :
Size sabit bir konu açalım orada kendi kendinize eğlenin, sonra birikin ve daha sonra toptan süpürelim emsallerinizi
fotoşok'un Allah Belasını Versin Herkesi Zengin Etti![]()
En çok güldüğüm şey ilk başta hikaye yazıyorlarya şerefsizim böyle uğraşmasalar gitseler hikaye yazmaya başlasalar yok satarlar![]()
Vala şaka gibi adamlarsınız yaa , bende sizi adam yerine koyup sevincimi paylaşıyorum ( sözüm , kendini bilgisayar uzmanı sanan kıt zekalılara )
Ferman , Battal ve özellikle fuchsia , siz taksim provakatörlerinden daha betersiniz valahi , maşallah ortalığı çok iyi dağıtmışsınız , tmm anlıyorum sizi , rüyanızda bile bu tbm oranını ve bu günlük kazancı görmediniz ama bu kadarda belli edilmezki canlarım benim, Öğe denetle muhabeti eden arkadaşlar , Emin olun ki , ben bu işlerle uğraşırken çoğunuz daha mouse tutmayı bilmiyordu , bilip bilmeden insanları kötülemeyin ve kıskanmayın , kıskanıyorsanızda o insanı rencide etmeyin , Böyle bir oran ancak öğe denetle ile yapılabilir mantığına ve zeka kırıntısına sahip insanların asıl bu sitede barınması bile yasaklanmalı .... Sizi daha fazla muhattap almıyorum , Konuyu yeni gören arkadaşlar benim hiç kimseye hava atma gibi bir amacım yok ve bunun hiç bir amacıda olamaz zaten , Bu arada Konuyu açarken yazmadım , ben bu başarımı , kendiside belirtti zaten CANSU YILDIZ arkadaşıma borçluyum , kendisine çok çok teşekkür ediyorum , niche olayında bana çok kritik noktaları gösterdi ve kendisinin bu işte ne kadar başarılı olduğunu görmemi sağladı , kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum...
Şaka gibi adamlarsınız yaa , bende sizi adam yerine koyup sevincimi paylaşıyorum ( sözüm , kendini bilgisayar uzmanı sanan kıt zekalılara )
özellikle Karabela ve fuchsia ikilisi , siz taksim provakatörlerinden daha betersiniz ha , maşallah ortalığı çok iyi dağıtmışsınız , tmm anlıyorum sizi , rüyanızda bile bu tbm oranını ve bu günlük kazancı görmediniz ama bu kadarda belli edilmezki canlarım benim, Öğe denetle muhabeti eden arkadaşlar , Emin olun ki , ben bu işlerle uğraşırken çoğunuz daha mouse tutmayı bilmiyordu , bilip bilmeden insanları kötülemeyin ve kıskanmayın , kıskanıyorsanızda o insanı rencide etmeyin , Böyle bir oran ancak öğe denetle ile yapılabilir mantığına ve zeka kırıntısına sahip insanların asıl bu sitede barınması bile yasaklanmalı .... Sizi daha fazla muhattap almıyorum , Konuyu yeni gören arkadaşlar benim hiç kimseye hava atma gibi bir amacım yok ve bunun hiç bir amacıda olamaz zaten , Bu arada Konuyu açarken yazmadım , ben bu başarımı , kendiside belirtti zaten CANSU YILDIZ arkadaşıma borçluyum , kendisine çok çok teşekkür ediyorum , niche olayında bana çok kritik noktaları gösterdi ve kendisinin bu işte ne kadar başarılı olduğunu görmemi sağladı ...
Sen şuan kendinle çeliştin.
İlk mesajınla bu mesajın uyuştumu şimdi.
Kendi aramalarınla vs. yapmıştın hani?
Kimseden yardım dilenmeden.
Tezat durum hocam.
arkadaşım konuştuğun seviyeye dikkat et;
Konu Çarptırıldıktan Sonra Bir Espri Yaptım Konu Hakkında Bi İddaam Yok, Bunu Anlamayacak Kadar Bahsettiğin Kıt Zeka Sende Var Heralde ? Lütfen Kırıcı Olmak İstemiyorum.. Daha Sakin Yorumlar Yap Germe !
Herhangibi Bir İddaa Sunmadım Doğruysada Yanlışsada Allah Bol Kazançlar Versin..
Diğer Yazılarını Kale Bile Almıyorum Kimseyi Tanımadan Önyargıcı Yorum Yapma Yok Siz Şöyleyken Ben Böyleydim Felan Dersen YanılırsınGermeye Gerek Yok..
Ayrıca Umarım Yardım Almamışsındır ! [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION]
Söyliyeceğimi Hafif Dilden Anlatabildim Umarım Bir Daha Cevaplamaman Dileğiyle...
Kolay Gelsin.. İşlerim Var..
Bunu anlamayacak kadar kıt zeka sende var galiba ; Ben orda kendini uzman zanneden lerden kastettim , espiri yapan lardan değil , önce doğru düzgün oku öyle cevapla , tartışma kirliliği yaratma
Günlerce millete yalvardım , bana bu niche olayını anlatın diye ama hiç kimse hiç bir şekilde yardımcı olmadı , hırs yaptım ve günlerce yabancı forumlarda , rusçadan tut fransızcaya birçok dilde birçok siteyi tarayıp nicheyi araştırdım ve sonunda kutsal kaseyi buldum , benim burda gösterdiğim hırsı tahmin bile edemezsiniz , insanlardan tüyo isterken kendimi bir dilenci gibi hissediyordum ama birden aklımda bir şimşek çaktı , paranın kölesi olma , efendisi ol .. İşte işin sırrı burda , kimseden tüyo filan almadan kendi çabalarınızla istediğiniz herşeyi başarabilirsiniz , bana ufacık bir tüyoyu çok gören arkadaşların bunu görmesini istediğim için paylaşıyorum , bir zamanlar fakir ama gururlu bir youtuber vardı![]()
yahu orda mesajimda paylastigin resim duruyor bariz edit kalkmis incici diyorsun kim oldugumu ne zamandan beri int uzerinden gelir elde ettigimi biliyormusun? sen mouse tutarken ben ukash satip ev gecindiriyordum yalanci ve bos konusan birisin
bu mesaji telden yazdim yazim hatalari icin kbakmayin
kardeşim ben sana inanıyorum
senden bişey istiycem lütfen Allah rızası için
bir video çekip koyarmısın
bu arada beyler cansu yıldız konuyu desteklemişse kesin doğrudur
valla hala şoktayım
senin prnt screen ve kesme isleminin aynisini yaptim ve boyutlariyla oynadim ilk sayfada bak bakalim aynimi?Vala Boş konuşan kim belli , Evet edit çünkü printscreen den sonra belli yerleri kesmem gerekiyordu ve boyutlarıyla oynamam gerekiyordu .. Ben yalan söylüyor olsam bile bundan sanane . Ben niye öle bişey yapayım , çok kazanıyorum diye millete neyin havasını yapacam ben , valla tepem attı bu gece gece ya ...
arkadaşım Alıntı'da Benim Adımda Geçiyor Anlatamayacak Kadar Zekan Varsa Benim Suçum Değil, Benimle Muhalefete Girme Bir Dahada Cevap Yazma LütfenÜslubunu Bozma Terbiyesiz
Sen nerden cıktın?
Mesaj sayısı 1.
Cansu yıldızı nerden tanıyosun.
Niye şoktasın?
İşin gücün yok forumdaki ilk mesajını burayamı yazıyosun?
---------- Mesaj saat 03:38:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:37:30 civarında gönderildi. ----------
Ulan cinayet çözüyoruz sanki.
Muhabbete bak.
artistlik yapma canım benim , sana senlik bişey yok diyorum hala uzatıyorsun , üsubunu bozma diyip üslup bozan delikanlı , uslubum seni rahatsız ediyorsa s*ktr olup git burdan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.