aknur
Yasaklanmış
Yani diyor ki..
Siz 1 kazanırken ben 10000 kazanıyorum.
e hani kazanç paylaşımı yasaktı?
Siz 1 kazanırken ben 10000 kazanıyorum.
e hani kazanç paylaşımı yasaktı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşiniz gücünüz yok mu la sizin hep bir laf sokma çabası ben anlamadım ki kim salıyor sizi böyle?
bu konunun açılış amacını çözmeye çalışıyorum 30 dk dır.Aklıma birşey gelmedi.Adamın canı istemiş yazmış.Boşuna site sahibi değil.
Bu tür konular dikkat edin genelde ünlem zamanı kanal kapanma durumları vb YT sorunlarının hat safhaya çıktığı zamanlarda oluşan sıkıntının foruma yansıması![]()
Kazanırken kimse bu tür konular açmıyor![]()
imzaya dikkat imzayaimzayı bida okusunlar
alakası yok. kim ne kazanıyorsa kazansın, kesesine bereket. konunun amacı egoya dikkat çekmekti.
Kendisi site sahibidir. Nasılki bizde nickimizin altında üye onda admin yazıyorsa. yine aynı şekilde istediğini ekleyebilir. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ayrıca İbrahim abi candırOrmanın kralı nasıl aslansa ytparanın kralıda odur
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.