King Of Youtubers

zenginin parası züğürtün çenesi :D millet kazanırken biz konuşuyoruz :D

Adam çalışıyor biz boş duruyoruz.
Adam youtubede takılıyor biz forum da
Adam parasını kazanıyor biz parasını konuşuyoruz.
Adam kanal açıyor kazanıyor biz konu açıp kazanamıyorum diyoruz.
Adam kendi yöntemini arıyor biz hazır yöntem arıyoruz.

Kısacası adam Çalışıyor KAZANIYOR.
Biz çalışmıyoruz.Ve doğal olarak kazanamıyoruz...İŞİN ÖZETİ BU

Adam çalışıyor biz boş duruyoruz.
Adam youtubede takılıyor biz forum da
Adam parasını kazanıyor biz parasını konuşuyoruz.
Adam kanal açıyor kazanıyor biz konu açıp kazanamıyorum diyoruz.
Adam kendi yöntemini arıyor biz hazır yöntem arıyoruz.

Kısacası adam Çalışıyor KAZANIYOR.
Biz çalışmıyoruz.Ve doğal olarak kazanamıyoruz...İŞİN ÖZETİ BU

forumda olunca yada konu açınca para kazanılmıyor mu? sanki pcnin yanında atom parçalıyoruz bütün işlemler yeni sekmeden yapılır..Hatta forumda online olan daha çok kazanır bence

Mnote kim kardeşim gözünüzde büyütmeyin.

Kaç yüz, bin kanalla bende fazla para kazanırım amaç az kanal ile çok para kazanmak zaten.

Bunu da herkes yapamaz.

ne boş adamlar var ya şunlara takılan.. forum la bura forum forum altı üstü :)

forumda olunca yada konu açınca para kazanılmıyor mu? sanki pcnin yanında atom parçalıyoruz bütün işlemler yeni sekmeden yapılır..Hatta forumda online olan daha çok kazanır bence

Yanlış anlamışsın MNote da forumda takılıyor ama kazanıyor neden çünkü dediğin gibi bi sekmede YTPara açıksa diğerinde youtube açıktır veya VDS açıktır bi yandan forumda takılırken bi yandan youtube ile uğraşır ama bazı arkadaşlar varki devamlı forumu bekler biri bişey paylaşsa da uygulasam diye halbuki uğraşsa belkide kendisi bulacak
bende böyleyim böyleydim daha doğrusu ama artık anladım ki beklemeyle olacak iş değil çalışacaksın çalışacaksın ki kazanacaksın.

6. sayfaya kadar okudum.
Durdum ve düşündüm.
Harcadığım bu 5 dakikaya yazık oldu...

Şurda bir tren geçiyor ki , Trene bakıyorum ki , Tren üzerinde bir yazı yazıyor ki , o da dogu express miş ki, tren içinde bir güzel var ki, ama ben güzeli tanımıyorum ki, bende mahsus trene biniyorum ki, ondan sonra istanbul haydarpaşada iniyoruz ki , bende mahsus kendimi bi köşeye giriyorum ki , kızla tanışmak için ki, ondan sonra o trenden iniyor ki bende iniyorumki, kendimi mahsus deydiriyorum ki, öküz önüne baksana diyor...
Konyalı Kasım Şurda Tren Geçiyor Ki - YouTube
Boş adama boş muhabbet yapayım dedim iyi günler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri